Ana sayfa Dizi Haberleri Avlu’nun Azra’sı Ceren Moray: Efsun’a çok şey borçluyum!

Avlu’nun Azra’sı Ceren Moray: Efsun’a çok şey borçluyum!

tarafından zk zk

O Hayat Benim dizisindeki Efsun karakteriyle yıldızı parlayan ve performansıyla övgü toplayan Ceren Moray, bu kez Avlu dizisindeki Azra karakteri ile ekranda parlıyor. Moray, Milliyet Gazetesi’nden Ali Eyüboğlu’na verdiği röportajda, O Hayat Benim dizisi ve Efsun karakterine çok şey borçlu olduğunu anlattı.

Moray, Star TV’de ekrana gelen yeni dizisi Avlu ve oynadığı Azra karakteriyle ilgili de bakın neler anlatıyor:

– Bu dizinin neyi seni cezbetti?

Neyi çekmedi ki! Senaryosu, kadın hikayesi olması, olayları anlatma biçimi ve kadrosu tabii ki… ‘Daha başka ne olabilir ki!’ deyip atladım. Teklif edilen rol Azra’ydı, başka bir rol de gelseydi kabul ederdim. Çünkü bütün karakterler şahane. Komple projeye ‘Evet’ dedim aslında, Azra da işin nazarlığı oldu.

Avlu'nun Azra'sı Ceren Moray: Efsun'a çok şey borçluyum! 7

– Role nasıl hazırlandın? Dizinin orijinalini mi seyrettin?

Karaktere hazırlanırken dizinin orijinalini seyretmekten kaçındım, şimdi şimdi bakıyorum. Yüksel’le çalışmak büyük şans. Çünkü rolle ilgili komple done veriyor eline, “Bu kızda bu var, bunda bu var’ diye. Ayrıca hapis yatanlarla konuştum. İçeri her tokanın sokulmayacağından hapishanelerde gerçekten koğuş ağaları var mı ya kadar birçok şeyi öğrendim. Çünkü hayatın içinden bir şey yapıyoruz. Bir falso, inandırıcılığı yok edebilir.

AVLU DİZİSİ TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLA

– Ceren Moray, ‘O Hayat Benim’e ne borçlu?

Birincisi ‘O Hayat Benim’ dizisine, ikincisi orada canlandırdığım Efsun’a, üçüncüsü de Efsun’u üretmemdeki bütün bileşenlere, senaryosundan yapımcısına ve oyuncu arkadaşlarıma kadar çok şey borçluyum. Hayatım boyunca unutmayacağım, unutamayacağım bir karakter çıkarmama yardımcı olan o bütüne çok şey borçluyum.