Ana sayfa Güncel Haberler Kadir Doğulu’nun 1990’lı yıllarda hiç unutmadığı Türkiye gerçeği!

Kadir Doğulu’nun 1990’lı yıllarda hiç unutmadığı Türkiye gerçeği!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Kadir Doğulu, sosyal medyada çıktığı yayında dikkat çeken açıklamalar yaptı. Herkesin birbirine yardımcı olmasını arzu ettiğini belirten Kadir Doğulu, “Senin için ne yapabilirim?” sorusunun çok önemli olduğuna değindi. Herkesin bu soruyu karşısındakine sorması durumunda bu dünyada sorunların kalmayacağını savundu.

İyiliğin karşılıksız sevgi ile mümkün olduğunu anlatan Kadir Doğulu, “Korkusuzca evimin kapısını kilitlemediğim gün, herkese güvendiğim ve herkesi karşılıksız sevdiğimi söylediğim gündür” diye konuştu.

Çocukluk dönemini geçirdiği 1990’lı yıllarda yaşadıkları kasabada kimsenin kapısını kilitlemediğini hatırlatan Kadir Doğulu, şimdi ise güvenlik şirketleriyle korunmaya çalışıldığına vurgu yaptı. Eğitim sisteminin değiştirilmesi gerektiğini savunan ünlü oyuncu, sistemin insanları bazı mesleklere mecbur bıraktığını ve istemediği mesleklere yönelttiğini de anlattı.

En son Vuslat dizisinde başrolde yer alan oyuncunun, yeni sezon için de Ay ve Güneş dizisinde yer alması bekleniyordu. Dizinin çekimleri koronavirüs pandemisi nedeniyle önce ertelendi sonra da projenin iptal edildiği haberi geldi.

Yeni sezonda Kadir Doğulu’nun ne yapacağını hayranları merakla bekliyor.