Ana sayfa Sosyal Medya Aybüke Pusat karantinada imajında büyük değişiklik yaptı!

Aybüke Pusat karantinada imajında büyük değişiklik yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Karantina günlerinde youtube’da programa katılan Aybüke Pusat, bu dönemde neler yaptığını düşünmeye odaklandı. Eylül ayına kadar bu sürecin biteceğini tahmin eden oyuncu, bu süreçten sonra neler olacağı konusunda da öngörüsünü paylaştı.

“Sakinleşmiş olmayı bekliyorum” diyen oyuncu kendisini aceleci ve fevri davranan birisi olarak tanımladı. Aybüke Pusat, “Düşünme biçimimi şuan kine evirmeyi düşünüyorum. Daha bir sakinlik, dinginlik, düşünerek hareket etmek ve konuşmak, bu süreçten kendime çıkartacağım şeyler bunla” diye konuştu.

Tek başına olmayı sevdiğini ve 40 günün üzerinde geçen karantina sonrasında bu duruma da alıştığını belirten Aybüke Pusat, yeniden insan içine nasıl çıkacağını da düşündüğünü söyledi.

“Biraz tahammülüm mü azalacak insanlar? Yoksa çok mu özleyeceğim? Herkesi sarılıp, öpmek mi isteyeceğim. Yoksa daha mı uzak durmak isteyeceğim bunu bilemiyorum” diye konuşan Aybüke Pusat, bu sürecin sonrasında nasıl bir değişim yaşayacağını bilemediğini anlattı.

Aybüke Pusat karantinada imajında büyük değişiklik yaptı! 7

Milenyum çocuklarının bu süreci daha çabuk atlatacaklarına dair inancını paylaşan Aybüke Pusat, bu süreçte imajında da değişiklik yaptı. Saçlarını kestiğini belirten oyuncu, “Saçlarıma bir bak sence sıkılıyor muyum?” diyerek yeni imajına gönderme yaptı.

İzmir’in Dikili ilçesinde bir köyde olduğunu, günlerini müzik dinleyerek ve çevrede gezerek değerlendirdiğini anlatan Aybüke Pusat, pazara gittiğini, film izleyip, kitap okuduğunu söyledi. Arkadaşlarını çok özlediğini de anlatan oyuncu, facetime üzerinden arkadaşları ile görüştüğünü sözlerine ekledi.

Sohbeti videoda izleyebilirsiniz: