Ana sayfa Dizi Haberleri Aybüke Pusat’ın karakteri, Her Yerde Sen dizisi ile hiç uyuşmuyor!

Aybüke Pusat’ın karakteri, Her Yerde Sen dizisi ile hiç uyuşmuyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Aybüke Pusat, Ankara’da bale eğitimi görürken yaşadığı talihsizlik sonrasında baleyi bırakmış, yaşadığı kötü günleri geride bırakması amacıyla arkadaşlarının iteklemesiyle Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına katılmış, ardından Miss Turkey 2014 yarışmasında 3. olarak adını duyurmuş ve Medcezir dizisiyle de ekran kariyerine başlamıştı.

Şu sıralar Furkan Andıç ile birlikte yaz ekranının en neşeli dizilerinden birisinde başrolde yer alan Aybüke Pusat, yeni karakteri Selin ile daha ilk bölümden hayranlarının beğenisini kazandı bile…

Her Yerde Sen, 14 Haziran Cuma günü yayınlanan 1. bölümüyle ekrana kariyerine başladı ve sosyal medyadan da çok olumlu dönüşler aldı.

Aybüke Pusat’ın ise dizi ile ters bir durumu var…

Tesadüfler… Her Yerde Sen dizisi tesadüfler silsilesi olarak izleyicinin karşısına çıkmakta…

Yani tesadüfler sonucunda yaşanan tatlı anlar dizinin ana bakış açısı…

Peki Aybüke Pusat tesadüflere inanan birisi mi?

Bu sorunun yanıtı; Hayır…

Pusat, tesadüf diye bir şey olduğuna kesinlikle inanmıyor.

O anı yaşamak Pusat’ın tercihi… Bir şey yaşandığı zaman ‘olması gerekiyordu ve oldu’ diyerek her şeyde öğrenmesi gereken bir nokta olduğuna inanıyorum. Her gün insanın sınavlardan geçtiğine inanan Aybüke Pusat, başına gelen her kötü şeyin elbet bir gün güzel bir şeye çıkacağı fikrinde…

Buna örnek olarak da bale yaptığı sırada sakatlanmasının kendisini bu noktaya getirmesini gösteriyor.

Görüldüğü üzere Her Yerde Sen dizisi tesadüflerle renklenen bir yapım ama başrol oyuncusu Aybüke Pusat, tesadüflere hiç inanmıyor.