Ana sayfa Sosyal Medya Ayça Ayşin Turan hem anne olmak hem de evlat edinmek istediğini açıkladı!..

Ayça Ayşin Turan hem anne olmak hem de evlat edinmek istediğini açıkladı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Ekranlara en son Ada Masalı adlı Star TV dizisiyle gelen oyuncu Ayça Ayşin Turan hem özel hayatı, hem sosyal medya paylaşımları, hem de yer aldığı projelerle sürekli gündemde olan genç oyunculardan biri.

Son günlerde meslektaşı Alp Navruz ile ilişkisinin sona erdiği haberleriyle magazin basınının gündeminde yer alan oyuncu, NTV’de yayınlanan Empati adlı programa katıldı. Oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan’ın konuğu olan genç oyuncu, programda samimi açıklamalarıyla dikkat çekti.

Babasının ölümüyle çocukluğumun bittiğini hissettiğini ifade eden Ayça Ayşin Turan, “Babam ile çok güzel bir ilişkimiz vardı. Babamın ölümüyle çocukluğumun bittiğini hissettim. Son bir yıldır dışarıya gülüyor ama içimden ağlıyorum” şeklindeki duygusal sözleriyle hayranlarına da duygusal anlar yaşattı.

Ayça Ayşin Turan hem anne olmak hem de evlat edinmek istediğini açıkladı!.. 7

Gerçek yaşam öykülerinin paylaşıldığı programda Ahmet Mümtaz Taylan sordu, Ayça Ayşin Turan’da yaşanmış hikayeler ile empati kurdu.

“Oyunculuktan daha çok müzik ile büyüdüm” diyen Turan, “7 yaşında keman çalmaya başlamıştım. Sanatın herhangi bir dalında olacağım çok belliydi” diye konuştu.

“Sevdikleri için her şeyi göze alabilirim” diyen Turan, Ahmet Mümtaz Taylan’ın, “Güzel bir çocukluk geçirdiğini söyledin. Çocuklarla aran nasıldır? Anneliğe bakış açın nedir?” sorusuna verdiği cevapla da dikkat çekti.

Ayça Ayşin Turan bu soruyu, “Hem anne olmak hem de evlat edinmek istiyorum. Sadece doğurmak ile anne olunmadığını düşünüyorum” şeklinde yanıtladı.