Ana sayfa Dizi Haberleri Demet Özdemir: Dünyayla Benim Aramda da beni ilk kez böyle göreceksiniz!

Demet Özdemir: Dünyayla Benim Aramda da beni ilk kez böyle göreceksiniz!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – 14 Haziran Salı akşamı, Tarkan konseri ile açılış gecesi yapılan Disney Plus platformu, görkemli törende pek çok ünlü ismin buluşmasıyla dikkatleri çekti. Türkiye’ye yeni giriş yapan dijital platform, en çok abonesi olan Netflix’e güçlü bir rakip olarak sektördeki pek çok başarılı isimle anlaşmalar imzaladı.

Aralarında Hande Erçel, Halit Ergenç, Pınar Deniz, Demet Özdemir, Kerem Bürsin, Can Yaman, Aslı Enver, Burak Deniz, Cansu Dere, Melis Sezen gibi pek çok ismi bünyesinde toplayan ve iddialı projelerde bu isimlerle çalışacak olan platformun açılış gecesinde Tarkan sahne aldı.

Geceye katılan ünlü isimler, birbirinden şık kıyafetleri ile göz kamaştırdılar. Tek tek fotoğraf veren ve röportajlar yapan oyuncular arasında Demet Özdemir’in halen çekimleri süren dizisi Dünyayla Benim Aramda ile ilgili sözleri ise büyük dikkat çekti…

Demet Özdemir: Dünyayla Benim Aramda da beni ilk kez böyle göreceksiniz! 8

Uzun süredir diziyle ilgili bir yorum yapmaktan kaçınan oyuncu, sözleriyle iyice meraklandırdı. Dizinin kısa bir teaser’ı geçtiğimiz günlerde basın toplantısında yayınlanmıştı. Bu görüntülerin fragman olmadığının altını çizen Demet Özdemir, yakında fragmanın yayınlanacağı müjdesini verirken dizinin yayını için de çok yakın bir zamanı işaret etti.

Disney Plus’ın ilk yerli dizi Kaçış, geçtiğimiz yıl çekilmişti. Platformun açılması ile birlikte Engin Akyürek ve İrem Helvacıoğlu’nun başrolünde oynadıkları Kaçış’ın ilk bölümü de yayınlandı.

Platformun ikinci çekilen yerli dizisi Dünyayla Benim Aramda’da İlkin isimli bir karaktere hayat veren Demet Özdemir, son derece iddialı bir açıklama yaparak “Beni ilk kez böyle izleyeceksiniz” diye konuştu.

Demet Özdemir: Dünyayla Benim Aramda da beni ilk kez böyle göreceksiniz! 9

Diziyle ilgili ser verip sır vermeyen oyuncunun, açılış gecesindeki sözleri hayranlarını daha da meraklandırdı. İlk kez bu kadar bilgi veren oyuncu, “Dünyayla Benim Aramda gerçekten bence Türkiye’de bugüne kadar yapılmamış bir tür olacak!Tam olarak romantik komedi diyemem, tam olarak dram, tam olarak entrika diyemem! Beni hiç görmedikleri gibi görecekler, izleyecekler. Bu benim için müthiş bir deneyim zaten” diye konuştu.

Bugüne kadar ağırlıklı olarak romantik komedilerde yer alan oyuncu, farklı bir tür denemek istemiş ve dram hikayesi olan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde başrolde yer almıştı. Romantik komedideki kadar dramda da başarılı oyunculuğu ile beğeni toplayan Demet Özdemir’in Buğra Gülsoy ve Hafsanur Sancaktutan ile başrolünde oynadığı Dünyayla Benim Aramda dizisindeki rolü ise bu sözlerden sonra daha da büyük merak konusu oldu…