Ana sayfa Sosyal Medya Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz çiftinin asansör pozu sosyal medyayı salladı!..

Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz çiftinin asansör pozu sosyal medyayı salladı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan, geçtiğimiz yaz Star TV’de yayınlanan Ada Masalı dizisinde partner olmuşlardı. Bu güzel beraberlik iki oyuncunun hayranları tarafından beğeniyle takip edilirken, ilerleyen süreçte aşk yaşadıklarının ortaya çıkması da bir başka sürpriz olmuştu.

Dizinin final yapmasının ardından aşklarını gizlemeyen ve göz önünde yaşayan ünlü  çift, sosyal medyadan da sık sık birlikte fotoğraf paylaşarak hayranlarını mest ediyor.

Ayça Ayşin Turan,  kısa bir süre önce sevgilisiyle birlikte yer aldığı fotoğraf karesini instagram hesabının story kısmında paylaştı. Aynı fotoğrafı Alp Navruz’da hayranlarıyla paylaşmayı ihmal etmedi.

Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz çiftinin asansör pozu sosyal medyayı salladı!.. 7

Çiftin asansörde çektikleri siyah beyaz fotoğraf, hayranlarından yoğun ilgi gördü. Genç oyuncuların özel hayatları kadar yeni projeleri de merak konusu. Ada Masalı’ndan sonra ikisi de bir projede yer almayan çiftten Ayça Ayşin Turan kısa bir süre önce yeni bir proje haberiyle gündeme geldi.

Güzel oyuncu Netflix için çekilen Sen İnandır adlı filmde oyuncu Ekin Koç ile partner oldu. Taff Pictures imzalı filmin çekimleri Assos’ta yapıldı.

Alp Navruz ise proje seçimi konusunda ince eleyip sık dokuyor. Son dönemde reklam projeleriyle adından söz ettiren oyuncunun henüz gündemde kesinleşen bir film veya dizi projesi yok.