Ana sayfa Sinema Onur Tuna, Mahkum’dan önce film için sete çıkacak!

Onur Tuna, Mahkum’dan önce film için sete çıkacak!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Mucize Doktor dizisiyle büyük bir çıkış yaptıktan sonra başarısını Mahkum’la perçinleyen Onur Tuna yeni sezonda yine Fox TV ekranında olacak. Çok yakında Mahkum dizisinin ikinci sezonu için kamera karşısına geçecek olan başarılı oyuncu öncesinde bir filmde rol alacak.

Mahkum dizisi geçen sezon, birçok dizisiyle ilgili final kararı alan Fox TV’nin en başarılı işi oldu. Bir önceki dizisi Mucize Doktor’da Ferman isimli bir cerrahı canlandıran Onur Tuna bu kez bir savcı olarak karşımıza çıktı.

İlk sezonu oldukça başarılı geçiren Mahkum dizisi çok yakında ikinci sezon için sete çıkacak. Ancak öncesinde başrol oyuncusu Onur Tuna’yı farklı bir proje bekliyor. Başarılı oyuncu Mahkum’dan önce bir sinema filmi için kamera karşısına geçecek.

Onur Tuna, Mahkum’dan önce film için sete çıkacak! 7

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Onur Tuna rol alacağı filmin adının “Hiç” olduğunu söyledi. Filmin çekimleri bittikten sonra da Mahkum için sete çıkacağını belirtti. Onur Tuna psikolojik drama içerikli filmde rol arkadaşının ise Aslıhan Güner olduğunu sözlerine ekledi.

Başarılı oyuncu filmin çekimlerini tamamladıktan sonra Mahkum’un ikinci sezonu için sete çıkacak. Sürükleyici hikayesi ve Onur Tuna ile İsmail Hacıoğlu’nun başarılı oyunculukları sayesinde Mahkum kısa sürede reytingin zirvesine yerleşmeyi başardı.

Bir süre çok başarılı giden dizi sezonun sonuna doğru ise reytinglerde düşüş yaşamaya başladı. Bir Güney Kore dizisi olan Mahkum’daki bu düşüşün sebebinin, orijinal hikayenin sona ermesi olduğu iddia edildi. Dolayısıyla Mahkum’un ikinci sezonu Türk senaristler tarafından üretilecek. Bu da demek oluyor ki dizi ekibini büyük bir mücadele bekliyor.