Ana sayfa Dizi Haberleri Muhteşem bir dönüş yapmaya hazırlanan Aytaç Şaşmaz bakın hangi dizide yer alacak!

Muhteşem bir dönüş yapmaya hazırlanan Aytaç Şaşmaz bakın hangi dizide yer alacak!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Başarılı oyuncu Aytaç Şaşmaz bugüne kadar çok fazla dizide rol almadı. Ancak rol aldığı her yapımla kariyerini ileriye götürmeyi başardı. En son en büyük çıkışını yaptığı Baht Oyunu’ndan bu yana ekranlardan uzak olan Aytaç Şaşmaz, bomba gibi bir projeyle muhteşem bir dönüş yapmaya hazırlanıyor.

Oyunculuğa Söz dizisiyle adım atan, ardından rol aldığı Hekimoğlu ile dikkatleri üzerine çeken Aytaç Şaşmaz, geçen yaz yayınlanan Baht Oyunu isimli romantik komediyle çok büyük bir çıkış yapmıştı. Ancak Şaşmaz bu diziden sonra setlerden uzak düştü.

Bir ara Göktürk isimli üç bölümlük film serisinde rol alacağı açıklanan Aytaç Şaşmaz, projenin çekimlerinde hiçbir ilerleme sağlanamayınca çekildiğini açıklamış ve sevgilisi Cemre Baysel’le birlikte sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme gelmişti.

Muhteşem bir dönüş yapmaya hazırlanan Aytaç Şaşmaz bakın hangi dizide yer alacak! 7

Aytaç Şaşmaz uzun bir aradan sonra setlere geri dönüyor. Hem de Ay Yapım’ın bomba gibi yeni projesi Gelecek Uzun Sürer isimli dizisiyle. Gelecek Uzun Sürer, 90’lı yıllarda ortalığı kasıp kavuran Evimiz Hollywood’da dizisinin Türkiye versiyonu olacak. Dizinin başrol oyuncularından biri olan Aytaç Şaşmaz, Evren isimli karakteri canlandıracak.

Orijinal adı Beverly Hills 90210 olan Evimiz Hollywood’da dizisinin Türkiye’ye uyarlanacağı haberi yaklaşık bir ay önce gündeme düşmüştü. Yeni projenin anlaştığı ilk isim Aslıhan Malbora oldu. Dizinin genç oyunculardan oluşacak kadrosu büyük bir merakla bekleniyor.

1990- 2000 tarihleri arasında ABD’nin Fox kanalında yayımlanan ve tüm dünyada büyük ilgi gören televizyon dizisi. Türkiye’de Evimiz Hollywood’da adıyla yayımlanan dizi sırasıyla Interstar, Kanal D, Show TV ve Cine 5’te gösterildi ve başrol oyuncuları o yıllarda gençlerin idolleri olmuştu.