Ana sayfa Sosyal Medya Ayça Ayşin Turan, yeni projesinin çekimleri başlamadan Bayram tatilinde Sinop’taydı

Ayça Ayşin Turan, yeni projesinin çekimleri başlamadan Bayram tatilinde Sinop’taydı

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Oyuncu Ayça Ayşin Turan, geçtiğimiz yaz sezonunda yayınlanmaya başlayan Ada Masalı dizisindeki rolüyle izleyenlerden tam not almıştı. Bugüne kadar hep dram türü dizilerde rol alan oyuncunun romantik komedideki performansı büyük beğeni topladı.

Turan, başrolü paylaştığı Alp Navruz ile aşk yaşamaya başlaması ile birlikte daha çok gündeme geldi. Oyuncu, Ada Masalı dizisinin Aralık ayında 25. bölümle final yapmasından sonra bir başka dizide rol almadı. Yeni sezonda onu bir dizide görmek için hayranları sabırsızlanıyor.

Ayça Ayşin Turan’ın bir başka projesi için ise hayranları büyük merakta! Oyuncu, Üç Kuruş dizisiyle en son ekranlara gelen başarılı oyuncu Ekin Koç ile bir sinema filminde rol alacak. İnandır Beni isimli filmin çekimleri Assos’ta yapılacak.

Yönetmenliğini Murat Saraçoğlu’nun üstleneceği filmin çekimleri öncesinde Bayram tatilinin ara girmesi ile Ayça Ayşin Turan, memleketi Sinop’a gitti. 1992 Sinop doğumlu olan oyuncu, İstanbul Üniversitesi Sinema Televizyon Bölümü’nde okurken Dinle Sevgili isimli dizide rol alarak oyunculuğa başlamıştı.

Ayça Ayşin Turan, yeni projesinin çekimleri başlamadan Bayram tatilinde Sinop'taydı 7

Katıldığı İbrahim Selim İle Bu Gece programında 7 kardeşi olduğunu ilk kez açıklamıştı oyuncu. “Kardeşlerimden oyuncu olan yok ama sette çalışan var. Reji olarak görev yapan iki kardeşim var. Hiç arkadaş sıkıntısı çekmedim, kardeşlerim hep yanımdaydı. Memleketime sık sık gidiyorum” diye konuşmuştu. Ailesine bağlılığı ile dikkat çeken Ayça Ayşin Turan, fırsat buldukça memleketine ziyarete gidiyor.  Oyuncu, ailesi ile bir kaç günlük bayram tatilini birlikte geçirdikten sonra yeniden İstanbul’a döndü.

Zorlu AVM’de görüntülenen Ayça Ayşin Turan,  ailesini ziyaret ettiğini ve yakında film çekimlerinin başlayacağını, bu nedenle İstanbul’a döndüğünü belirtti.  Senaryosunu Selen Bağcı’nın yazdığı dizide Naz Çağla Irmak, Çağrı Çıtanak ile birlikte usta isimler Yıldız Kültür ve Zerrin Sümer de kadroda yer alıyor.