Ana sayfa Sosyal Medya Ayça Ayşin Turan’ın aşkı çok konuşulacak!

Ayça Ayşin Turan’ın aşkı çok konuşulacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Zemheri dizisinde büyük aşk için Ayça Ayşin Turan ile Alperen Duymaz bir araya geldi. Firuze ile Ayaz’ın aşkları Show TV ekranını ısıtacak.15 Ocak Çarşamba akşamı izleyicilerle ilk bölümüyle buluşacak olan Zemheri dizisinde bu iki ünlü ismin yanında Caner Cindoruk, Hazal Filiz Küçükköse, Emir Çubukçu, Nihal Koldaş, Müfit Kayacan, Şebnem Dönmez ve Zerrin Tekindor gibi önemli isimler de yer alıyor.

Ayça Ayşin Turan, instagram hesabından dizinin fragmanını paylaştı. Hayranları yeniden ekrana dönüşünü kutluyor. Hakan Muhafız dizisi ile Netflix’te yer alan oyuncu, televizyonda ise en son Meryem dizisiyle izleyici karşısındaydı.

Ünlü oyuncu dizinin fragmanını instagram hesabından paylaştı.Takipçileri desteklerini sergilerken, “Bu aşk çok konuşulacak” diyerek de merak içinde olduklarını ifade etti.

Hayırlı olması temennisinde bulunan takipçileri, “Bol reytingli ve uzun soluklu olsun” dileklerini de iletti. Fragmanlardan yansıyan oyunculuğu ile de hayranlarının beğenisini kazanan Turan’a takipçilerinin desteği tam.