Ana sayfa Dizi Haberleri Ayça Ayşin Turan’ın teyzesi de yeni diziye geldi!

Ayça Ayşin Turan’ın teyzesi de yeni diziye geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay -Yeni sezonun en merak edilen yapımlarından birisi kuşkusuz ki Ada Masalı isimli yapım… Alp Navruz ile Ayça Ayşin Turan uyumu şimdiden hayranların dikkatini en çok çeken dizi çifti konumunda.

Arıza dizisinde canlandırdığı Halide karakteri ile hayranlarını mest eden Turan, Tolga Sarıtaş ile de çok iyi bir dizi çifti oldu. Oyuncunun Arıza’dan hemen sonra yeni bir yapım ile anlaşması hayranlarını da çok mutlu etti. Şimdi yeni dizisi heyecanla ve merakla bekleniyor.

Ada Masalı dizisinin hikayesini Yelda Eroğlu yazıyor. Alp Navruz ile Ayça Ayşin Turan buluşması bu yılın en sürpriz dizi çifti olabilir… İkilinin enerjileri ve uyumları tutar ise sosyal medyada en beğenilen dizi çiftlerinden birisi olacakları da kesin.

Ada Masalı dizisine yeni karakterler de gelmeye devam ediyor. Ayça Ayşin Turan’ın canlandıracağı karakterin teyzesi Selma karakteri de ortaya çıktı. Seni Çok Bekledim dizisinde Sibel karakterine hayat veren Nihan Büyükağaç, Ada Masalı dizisiyle anlaştı.

Ada Masalı romantik komedi yapımı ve Star TV ekranında yerini alacak. Yaz aylarının dikkat çeken yapımlarından olmasına kesin gözüyle bakılan dizinin çekimlerinin de yakında başlaması bekleniyor.