Ana sayfa Foto Galeri Ayşegül Aldinç 2,5 yıl emek verdi, herkes merak içinde

Ayşegül Aldinç 2,5 yıl emek verdi, herkes merak içinde

tarafından ker_def

aysegulaldinc2
Film projesi beni heyecanlandırdı
– Biraz da oyunculuktan bahsedersek, yeni bir film çalışması var gündeminde…
Değerli yönetmen ve yapımcı Ömer Faruk Sorak’ın ‘Aşk Tesadüfleri Sever’ filminin ikincisi çekilecek. Gelişmeler olduğunda paylaşılacaktır ama şunu söyleyebilirim beni heyecanlandıracak bir proje.

Yakında CD hayatımızdan çıkacak
– Mart ayından beri hız verdiğin bir konser takvimin var. Ayrıntıları senden dinleyelim…
Albümdeki şarkılarımızın dillere dolanmasıyla ilgili trafiğimiz daha da arttı. 5 Mayıs’ta Selami Şahin’le Günay, 12 Mayıs’ta Eskişehir 222 Park’tayım. 21 Mayıs Biz Cevahir Avm’de akustik performansımız olacak.
– Türkiye’deki müzik sektörünü ve gidişatını en iyi değerlendirecek isimlerden birisin. Sence Türkiye’de müzik ne duruumda?
Dijital platformların artış göstermesiyle, üreticiler ve yapımcılar arasındaki paylaşım dengesinin adaletli şekilde sağlanmasını istiyoruz. Bilindiği gibi uzun bir süredir müzik, internetten indirilmek suretiyle dinleniyor. CD satışları düşük. CD konusunda diretmek aslında renkli TV çağında siyah-beyaz TV satmaya çalışmak gibi bir şey. CD’nin hayatımızdan tamamen çıkması çok yakın görünüyor. Tüm bunların yanı sıra alternatif müzik temsilcilerinin sayılarının çoğalması mutluluk verici