Ana sayfa Sosyal Medya Aziz dizisinden gelen kötü haber herkesi çok üzecek!

Aziz dizisinden gelen kötü haber herkesi çok üzecek!

tarafından kadir kadir

Televizyongazetesi.com/Detay –Yapımını O3 Medya’nın, yapımcılığını Saner Ayar’ın üstlendiği, Show TV’nin Cuma akşamlarına damga vuran dizisi Aziz’de son bölümlerinde heyecan iyice arttı.

Bu Cuma yayınlanacak yeni bölüme gözyaşlarını tutamayan Dilruba ile onun haline üzülen Aziz ve bu ikilinin konuşmalarına sahne olan Efnan’ın yer aldığı sahne damgasını vuracak gibi görünüyor.

Ekran önünde her şey iyi giderken ve çekimlere devam edilirken set ekibinden dün kötü bir haber geldi. Aziz dizisinde Kenan karakterini canlandıran başarılı oyuncu Eren Hacısalihoğlu, dün akşam sette fenalaştı. Yapılan müdahale sonrası kalbi sıkıştığı anlaşılan ve kendisini kötü hisseden oyuncu, acilen hastaneye kaldırıldı.

Aziz dizisinden gelen kötü haber herkesi çok üzecek! 7

Erenköy’deki Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan 35 yaşındaki Eren Hacısalihoğlu taşikardi rahatsızlığı nedeniyle gözlem altına alındı. Bir süredir sağlık sorunları yaşayan başarılı oyuncunun yarın sabah kalbinden operasyon geçireceği öğrenildi.

2011 yılından bu yana ekranlarda olan oyuncu, setlere ilk adımını Mavi Kelebekler isimli diziyle birlikte atmıştı. Kalbim Ege’de Kaldı isimli dizideki Yaman karakteri ile öne çıkan oyuncu asıl çıkışını Payitaht Abdülhamid dizisindeki Kemalettin Paşa karakteri ve Kuruluş Osman dizisinde canlandırdığı Batur ile yapmış, izleyicinin büyük beğenisini kazandı.