Ana sayfa Dizi Haberleri Babamın Günahları 24 Ocak Çarşamba 3. bölüm 2. fragmanı yayınlandı

Babamın Günahları 24 Ocak Çarşamba 3. bölüm 2. fragmanı yayınlandı

tarafından ker_def

Show TV ekranlarının yeni dizisi Babamın Günahları, 3. bölümüyle 24 Ocak Çarşamba akşamı saat 20.00’da izleyenlerle buluşacak.

Başrollerinde Kadir Doğulu, Melisa Sözen ve Mustafa Uğurlu’nun rol aldığı Babamın Günahları dizisi reytin sorunu yaşayan bir yapım.

Dizinin 3. bölüm 2. fragmanı yayınlandı:

YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Zeyno heyecanla babasını beklemektedir…

Ferruh’tan istediğini alamayan Ozan kaçmayı başarsa da, hem polisler hem de Ferruh’un adamları peşindedir. Ferruh Zümrüt’ün getirdiği deniz kızına bir kamera düzeneği yerleştirildiğini fark edince, Zeynel’i arayıp kamerayı almadan Ozan’ı öldürmemelerini söyler. Ozan’ı ormanlık alanda kıstırıp yakalayan Murat’la Zeynel kamerayı ister. Murat’ların elinden kurtulan Ozan, civar köydeki evlerden birine saklanır. Olanları hatırladıkça öldürülmeden önce antikacıya gelen Zümrüt’ün kamerayı sırt çantasına koymuş olabileceğini ve kameranın sırt çantasını alan Alpay’da olabileceğini düşünür. Ozan hem Alpay’a ulaşıp kamerayı almak, hem de kızına verdiği sözü tutup Zeyno’nun doğum gününe gitmenin bir yolunu bulmak zorundadır. Bu arada komiser Reha, bir yandan işlenen cinayetin perde arkasında dönen dolapları çözmeye çalışırken, diğer yandan Ozan’ın telefon kayıtlarında Yeşim’in numarasını görünce şok olur. Yeşim’in kaçak katil zanlısı Ozan’la ne işi vardır? Reha karmaşık düşüncelerle Zeyno’nun doğum gününe gider. Zeyno ise heyecanla babasının verdiği sözü tutup doğum gününe gelmesini beklemektedir!