Ana sayfa Dizi Haberleri Babil dizisi büyük başarısını kutluyor!

Babil dizisi büyük başarısını kutluyor!

tarafından ker_def

Star TV’nin sevilen dizisi Babil 10.yeni bölümü ile 27 Mart Cuma akşamı ekranda yerini aldı. Halit Ergenç, Nur Fettahoğlu, Ozan Güven, Birce Akalay, Aslı Enver ve Mesut Akusta’nın başrollerinde yer aldığı dizi yine hareketli ve güncel konulara çok fazla gönderme yapan sahnelerle doluydu. Babil’in yeni bölümü, ‘AB’ kategorisinde; %7,83 izlenme oranı ve %14,54 izlenme payıyla 100 program arasından en çok izlenen dizi oldu. Babil ABC1 grubunda 3. sırada yer aldı ve totalde ise ilk 10 program arasına giremedi. Fatih Portakal ile Fox Ana Haber’in tüm kategorilerin birincisi olduğunu da hatırlatalım.

İrfan’ın ani boşanma kararını anlamaya çalışan Eda, İrfan’ı kaybetme korkusuyla savrulur.
Kudret’in geçmişine hakim olmak istediği Ayşe, Süleyman’ın karanlık işlerinin peşinde Kudret’in
ayağına geliyor. Süleyman, İlay’ı geri kazanmaya çalışırken İrfan’ı amansız bir tehlikenin ortasına atıyor. Kudret ile Süleyman’ın restleşmeleri gitgide kızışıyor. Ayşe’nin gizli kapaklı
halleri Mert’in dikkatini çekiyor. İrfan, Eda’yı boşanmaya ikna edebilecek mi? Süleyman, İlay’ı geri kazanabilecek mi? Ayşe’nin polis kimliği açığa çıkacak mı?

Babil dizisi büyük başarısını kutluyor! 8

BİNLERCE YORUM ALDI- Öte yandan, ‘Babil’, sosyal medyada da en çok konuşulan konular arasındaydı. Dizi hesaplarından paylaşılan ‘#herşeygeçer’ etiketiyle sosyal medyada binlerce yorum paylaşıldı.

Dizinin nabzını saniye saniye tutan seyirci, yaptığı yorumlarla da duygularını ifade etti. Halit Ergenç’in idealist bir ekonomi profesörü olan İrfan karakteriyle izleyici karşısına çıktığı dizide başarılı oyuncular, Aslı Enver (Ayşe), Birce Akalay (İlay), Mesut Akusta (Süleyman), Nur Fettahoğlu (Eda) ve Ozan Güven (Egemen) başrolleri paylaşıyor.

Babil dizisi büyük başarısını kutluyor! 9

Yapımını Ay Yapım’ın üstlendiği, yönetmenliğini Uluç Bayraktar’ın yaptığı dizinin  senaryosunu Nüket Bıçakçı ve Özlem Yücel kaleme alıyor.