Ana sayfa Dizi Haberleri Babil ve Hercai dizileri için hem güzel hem düşündüren tablo!

Babil ve Hercai dizileri için hem güzel hem düşündüren tablo!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 27 Mart Cuma akşamı ekranda yayınlanan dizilerden Star TV’deki Babil ve atv’deki Hercai dizilerinin reyting başarıları dikkat çekti. Hem total hem de AB gruplarında birincilik Fatih Portakal ile Fox Ana Haber’in oldu. İkinci sırayı ise totalde Hercai ve AB grubunda da Babil dizisi elde etti. Her iki dizi de yeni bölümü ile hayranlarını yine ekran başına topladı. Ancak Babil dizisi totalde ilk 10 program arasına giremedi. Hercai ise AB’de 8. olabildi…

Total ve AB izleyici gruplarının birbirlerinden çok farklı tercihleri olduğunu dizilerin performanslarından anlayabiliyoruz. Babil, nasıl total grubuna hitap etmiyor ise Hercai de AB grubunun çok uzağında.Bu durumda iki dizinin de kendilerine ait kemik kitleleri olduğunu ve belirli izleyici grupları dışında ilgi görmedikleri anlamı taşıyor. Hercai ve Babil için düşündürücü bir tablo bu.

ABC1 grubunda ise Babil 3. oldu ve Hercai 6. sırada yer alırken, Payitaht Abdülhamid’i de 7.durumda görüyoruz

27 Mart Cuma günü sabah kuşağında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert’in totalde üçüncü sırayı alması dikkat çekiciydi… Öğleden sonra yayınlanan Esra Erol’da programı da aynı kategoride 5. durumda bulunuyor.

AB grubunda ise Payitaht Abdülhamid’in 5. sırada ve Hercai’nin de 8.sırada olduğunu görüyoruz. Arka Sokaklar’ın tekrar bölümünün totalde 6. durumda bulunması da dikkatleri çekiyor.

İşte 27 Mart Cuma gününün ilk 10 program listesi:

Babil ve Hercai dizileri için hem güzel hem düşündüren tablo! 7