Ana sayfa Dizi Haberleri Babil dizisi kör düğüm oldu, çözebilecek tek isim Aslı Enver!

Babil dizisi kör düğüm oldu, çözebilecek tek isim Aslı Enver!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında izleyicilerle Cuma akşamları buluşmakta olan Babil dizisinin 6.bölümünden ilk görüntüler yayınlandı. Yine izleyicileri çok şaşırtacak bir bölüm geliyor. Halit Ergenç, Ozan Güven, Aslı Enver, Birce Akalay, Nur Fettahoğlu ve Mesut Akusta’nın başrollerinde yer aldığı dizinin 6.bölümünde olayların hızlı gelişmesine rağmen, Ayşe olarak bildiğimiz polis Nihal karakterine hayat veren Aslı Enver, düğümü çözecek kişi konumunda.

Nihal, Süleyman’ın pislikleri ortaya çıkartma yolunda şirkete sızarken, İrfan ile Egemen’in de sağlam ayakkabı olmadıklarını düşünerek onları da araştırmaya başladı. Polis, Süleyman kadar saadet şebekesinin  de artık ensesinde. Düğümü ise Nihal’in vereceği bilgiler çözecek. Tabii ki bir çok kişi hala onu sekreter Ayşe olarak tanıyor. Bu yüzden de bir karakter karmaşası yaşamamak lazım.

İrfan, Eda ve Deniz’in ABD’ye gitme hayalini 6.bölüm fragmanına bakılır ise Ayşe engelliyor. Tabii, Ayşe’nin İrfan’a tokat atmaya kalktığına bakarak ters köşe de gelebilir diyebiliyoruz. Ayşe kilit bir karakter. Eninde sonunda polis olaya el attığında gerçek yüzünü gösterecektir. Ama yaşayacağı duygusallıklar bazı tercihler yapmasına da sebep olabilir. Bunları göreceğiz, ne kadar kilit bir karakter olduğu da önümüzdeki bölümlerde daha çok anlaşılacak.

Egemen ise İlay’a doktoru Türkiye’ye getirerek, ameliyatı burada yaptırmasını ve kahraman olmasını öneriyor. Eda yine İrfan’a yüklenecek. Hakan, Ayşe’nin peşini bırakmayacak.İrfan’ın Hakan’dan istedikleri ise büyük bir şantajın kapısını aralıyor.

İşte Babil 6.bölüm fragmanı: