Ana sayfa Dizi Haberleri Babil dizisinde Aslı Enver ipleri eline alıyor!

Babil dizisinde Aslı Enver ipleri eline alıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV, 2020 yılının ilk bombasını patlattı. Babil dizisi 17 Ocak Cuma akşamı ekrana geldi ve büyük beğeni kazandı. Oyuncu kadrosu Şampiyonlar Ligi olarak ifade edilen Babil, aksiyonu bol ve hayatın gerçeklerinin vurucu şekilde izleyicilerin yüzüne çarpıldığı bir yapım.

Halit Ergenç, Ozan Güven, Aslı Enver, Birce Akalay, Nur Fettahoğlu ile Mesut Akusta’nın başrollerinde yer aldığı dizinin ilk bölümü sosyal medyayı bir hayli etkiledi.

Dizide verilen mesajların, dip notların ve hayatın gerçek yüzüne yönelik söylemlerin ilk bölümden itibaren izleyicileri sarıp sarmaladığı bir yapım oldu.

Babil 2. yeni bölümünde de yine ekranda fırtına gibi esecek. Dizinin 2. bölüm fragmanını videoda bulabilirsiniz. Halit Ergenç’in etkileyici oyunculuğu, Aslı Enver’in daha fazla dizide gözükmesi ve İrfan ile Ayşe arasında bir iletişim kanalı kurulması dikkatleri çekecek.Enver’in canlandırdığı idealist genç Ayşe karakterinin dizide daha fazla süre almasını isteyen izleyiciler, İstanbullu Gelin’den sonra ünlü oyuncunun değişen imajıyla ekrana çok yakıştığını belirten yorumlarda bulundu.

İşte Babil dizisi 2. bölüm fragmanı, Ayşe ve İrfan’ın şaşırtan karşılaşması: