Ana sayfa Dizi Haberleri Babil dizisinin en etkileyici yanını Aslı Enver anlattı!

Babil dizisinin en etkileyici yanını Aslı Enver anlattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay Ünlü oyuncu Aslı Enver, Babil dizisi ile hayranlarına bambaşka bir deneyim yaşatıyor. Sekreter Ayşe olarak diziye başlayan ilk 3-4 bölümde neredeyse sahnesi bulunmayan, pasif bir görüntü çizen Enver, sonralarda açıldı.

Aslında o Ayşe değil… Ayşe takma adı. Emniyet tarafından Süleyman’ın kirli işlerini öğrenmesi amacıyla yerleştirilen Polis Nihal… Aslı Enver’in yeni kimliğinin ortaya çıkması hayranlarını diziye daha çok bağladı.

Enver’in aksiyon dolu sahnelerini merakla bekleyen takipçileri,yeni bölümlerde hikayenin oyuncunun üzerinden ilerleyeceği düşüncesinde. Halit Ergenç, Nur Fettahoğlu, Birce Akalay,Ozan Güven ve Mesut Akusta ile birlikte Aslı Enver, dizinin başrol isimlerinden.. Böyle güçlü bir kadrodan da tam beklenildiği gibi bir dizi ekrana geliyor.

Enver, dizide kendisini en çok etkileyen şeyin senaryosu olduğunu şu sözlerle Ranini röportajında anlattı:

“Babil’in senaryosunu ilk okuduğumda senaryonun akışına çok heyecanlandım. Çok akıcı ve soru sorduran bir yapısı var hikayenin, o aşamada okurken “Ben olsam böyle yapar mıydım? Acaba ne kadarını yapardım, ne yapardım? Nasıl bir çıkmazdır bu?” diye düşünürken buldum kendimi… Yazarlarımızın da çok akıcı bir senaryo dili var. Senaryo ilk geldiğinde üç bölümü soluksuz okumuştum, bu durum hâlâ devam ediyor… Babil’in hikayesinin temposu fazlasıyla yüksek diyebilirim.”