Ana sayfa Dizi Haberleri İki süper teklif ile Aslı Enver iki dizide ters köşe roller için düşünülen ilk isim!

İki süper teklif ile Aslı Enver iki dizide ters köşe roller için düşünülen ilk isim!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Aslı Enver’in yeni projelerini hayranları büyük bir heyecan ile bekliyor. En son Babil isimli dizi ile Star TV ekranında Ayşe karakteri ile izlediğimiz oyuncu, sekreter olarak gözüktüğü projede gizli polis olarak herkesi şaşırtmıştı. O dönemde yer aldığı reklam filminde yine aksiyon sahneleri ile çok konuşulan oyuncu, üst üste iki etkili diziden teklif aldı.

Sen Yaşamaya Bak isimli Netflix’te yayınlanan filmiyle de çok konuşulan Aslı Enver, birçok teklif aldı. Bu teklifler arasında iki dizi öne çıkıyor. Oyuncunun isminin geçtiği ve bir süredir konuşulan Benim Adım Farah isimli dizi için anlaşmanın henüz sağlanmadığı da ortaya çıktı.

The Cleaning Lady isimli dizinin uyarlaması olarak öne çıkan Benim Adım Farah için düşünülen ilk kadın oyuncunun Aslı Enver olması da dikkat çekici bir detay. Oğlunun tedavisi için savaş veren bu hedefini gerçekleştirmek için de mafyanın tetikçisi olmayı kabul eden bir kadının hikayesinin anlatıldığı Benim Adım Farah için hazırlıklar devam ediyor. O3 Medya tarafından hakları satın alınan The Cleaning Lady’nin yerli uyarlamasını heyecanla bekleyen geniş bir izleyici kitlesi bulunuyor.

İki süper teklif ile Aslı Enver iki dizide ters köşe roller için düşünülen ilk isim! 8

Aslı Enver’e gelen teklifler arasında yine hikayesi ile herkesi şaşırtacak bir başka dizi daha var. Disney Plus’ta yayınlanacak olan Ay Yapım tarafından hazırlıkları devam eden Arayış isimli dizi için de Aslı Enver’e teklif gittiği konuşuluyor.

Arayış dizisinde de oyuncunun arkadaşını kurtarmak için bir tarikata sızan kadın karakteri ile yine çok farklı bir rol için düşünülen ilk isim olması dikkatleri çekiyor.

İki süper teklif ile Aslı Enver iki dizide ters köşe roller için düşünülen ilk isim! 9

Farklı roller için düşünülen Aslı Enver’in henüz bir karar vermediği biliniyor. Ancak bilinen bir başka durum daha var. Disney Plus ile anlaşan ve sadece bu platformdaki projelerde yer almayı çok yüksek bir ücret ile kabul eden Aslı Enver için çok çarpıcı projeler düşünülüyor.

Ünlü oyuncu Disney Plus projeleri ile önümüzdeki dönemde sadece ülkemizde değil, yurt dışında da en çok konuşulacak Türk oyunculardan birisi olacak gibi gözüküyor.