Ana sayfa Dizi Haberleri Babil, Hekimoğlu, Sefirin Kızı gümbür gümbür geliyor

Babil, Hekimoğlu, Sefirin Kızı gümbür gümbür geliyor

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bu sezon az sayıda dizi var, ancak hepsi de çok güçlü ve hazırlıklı geliyor…Televizyon ekranında tutunmak kolay değil. Hem hikayen güçlü olacak hem de bütçe sağlam olacak… Bu da yetmez, en iyi kadroyu da kurmak lazım..

İşte Babil dizisi için yapılan hazırlıklar bu durumu çok net bir şekilde anlatıyor.

Yeni sezonun en iddialı olarak gözüken aslında üç yeni projesi var. Bunlardan birisi Sefirin Kızı, birisi Dr. House uyarlaması olan Hekimoğlu ve diğeri ise Babil…

Sefirin Kızı yurt dışına yönelik olarak yol alacağa benziyor. Engin Akyürek ve Neslihan Atagül seçimleri bunu özetliyor…

Hekimoğlu dizisinde de Timuçin Esen’in yanı sıra Aytaç Şaşmaz, Okan Yalabık ve Kaan Yıldırım buluşması yaşandı. Yeni isimler de yakında katılacaktır.

Babil dizisi de yine bomba gibi bir kadro ile ekranda iz bırakmaya geldiğini anlatıyor.

Halit Ergeç, Ozan Güven’i yanı sıra şimdi de kadroya Mesut Akusta katıldı. Akusta müthiş oyunculuk yeteneği ile son yılların en başarılı isimleri arasında. Ayrıca Babil dizisi için İstanbullu Gelin ile çok başarılı işler çıkartan Aslı Enver ile görüşmelerin de sürdüğü biliniyor. Nur Fettahoğlu ve Birce Akalay’ın da bu yapımda yer alacağı bilgileri gelmekte.

Yeni sezonda bu 3 dizinin neler yapacağı merakla beklenmekte.