Ana sayfa Dizi Fragmanları Çocuk dizisi 6. bölüm 2. fragmanı izle; Akça, Hasan’a itiraf edecek mi?

Çocuk dizisi 6. bölüm 2. fragmanı izle; Akça, Hasan’a itiraf edecek mi?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Nazan Kesal, İsmail Hacıoğlu, Serhat Teoman, Merve Çağıran, Ceyda Ateş ve Kenan Acar dizinin dikkat çeken isimleri… Çocuk 6.yeni bölümde önemli gelişmeler yaşanacak.Gerçekler bir bir ortaya çıkmaya başladı.Ancak bu durum izleyicileri korkutuyor. Zaten reytingleri düşük seyreden dizide olayların hızlı çözülmesi, erken final ihtimalini gündeme getirmekte. İzleyiciler de bu durumdan korktuklarını belirten yorumlarda bulunmakta.

Çocuk dizisi 14 Ekim Pazartesi akşamı ekranda yer alamadı.. Sebebi ise Fransa ile Türkiye arasındaki milli maçtı. 1 hafta rötar yapacak olan dizinin 6.yeni bölümünü 21 Ekim Pazartesi akşamı saat 20.00’de Star TV’de izleyebilirsiniz.

Çocuk dizisi 6.bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda önemli detaylar var.

Akça, Hasan’a “İyi bir baba olabilecek misin?” diye soruyor… Hasan ise “Sen iste, 10 numara 5 yıldız baba olurum ben. İşi güçü bırakırım bir tek baba olurum” diyerek ne kadar istekli olduğunu sergiliyor.. Peki Hasan gerçekleri öğrenecek mi? Akça ise önce adam olmasını salık veriyor… Ali Kemal ise kardeşi Murat’a “Karımla ne zamandan beri ilişkin var” diyerek büyük bir olayın kapısını aralıyor.

Çocuk dizisi 6. bölüm 2.fragmanı izle: