Ana sayfa Dizi Haberleri Bahar gerçeği öğreniyor, Sarp hesap sormaya geliyor! Kadın dizisinde flaş gelişmeler!

Bahar gerçeği öğreniyor, Sarp hesap sormaya geliyor! Kadın dizisinde flaş gelişmeler!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Dün akşam 41. bölümü ekrana gelen Fox TV’deki Kadın dizisinin 42. bölüm tanıtımı yayınlandı.

Başrollerinde Özge Özpirinçci ve Caner Cindoruk’un oynadıkları dizinin yeni bölümünde Sarp, Enver’in evine gidip Şirin’den fotoğrafları istiyor.

Enver, fotoğrafların artık onda olmadığını söyleyecek. Ancak bir önceki bölümde Pırıl, Sarp’ı kaybetmemek ve Şirin’in Bahar’a o fotoğrafları gösterip ondan uzak durması için fotoğrafları Şirin’e göndermişti.

Bahar gerçeği öğreniyor, Sarp hesap sormaya geliyor! Kadın dizisinde flaş gelişmeler! 7

Bu gerçek açığa çıkacak mı şimdi merakla bekleniyor. Pırıl, Sarp’ın Bahar’a fotoğraflar yüzünden dönemeyeceği, olanları açıklayamayacağını öğrenince, Şirin’in şantajına boyun eğmişti.

Bu arada Nisan, babasının geri dönmeyeceğini düşünüyor ve annesinin yanında Doruk’a onun artık başka çocukları sevdiğini söyleyerek Bahar’ı şaşırtacak.

Bahar, Sarp’ın evli olduğunu ve çocukları olduğunu henüz bilmiyor. Yeni bölümde bu gerçek de açığa çıkacak mı şimdi herkes bu sorunun yanıtını bekliyor. Ancak Nisan’ın tanıtımdaki konuşmalarına bakılırsa, Bahar Sarp ile ilgili bu gerçeği de yeni bölümde öğrenecek…

İşte 42. bölüm tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Arif ile ayrılan Bahar, ayrılığın üzerine Sarp’ı birden karşısında bulur. Yıllar önce ölen kocasını karşısında bulmak ona hayatının en büyük şokunu yaşatacaktır. Sarp ve Bahar kavuşmasına şahit olan Arif’in ise gördüğü şey karşısında dünyası başına yıkılmıştır. Sarp ve Bahar’ın bir arada olmasını asla istemeyen Şirin, Enver’in telefonunu kırmasıyla beraber kaybettiği fotoğrafları başka bir şekilde bulmanın yollarını arar.