Ana sayfa Sosyal Medya Bahar Şahin hata yaptı, büyük badire atlattı!

Bahar Şahin hata yaptı, büyük badire atlattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Bahar Şahin, Zalim İstanbul dizisinde canlandırdığı Ceren karakteri ile son döneme damgasını vuran genç oyuncular arasında yer alıyor. Dizinin setinde çalışmaların durdurulmasının ardından evinde kendisini karantinaya alan oyuncu, sosyal medya paylaşımları ile takipçilerine her anını anlatmaya devam ediyor.

Oyunculuğu ile 2019-2020 sezonunda hakkında daha çok konuşulan Bahar Şahin, sosyal medyada ise sık paylaşım yapan bir isim. Geçtiğimiz gün cilt güzelliği için bir ürün satın alan oyuncu, kullanma konusunda hata yaptığını ve yüzünde morluklar oluştuğunu açıklamıştı.

Bahar Şahin hata yaptı, büyük badire atlattı! 7

Instagram hesabından yayınladığı videolarla yaşadığı sıkıntıyı gösteren ve takipçilerinden de bilgi anlamında destek isteyen Bahar Şahin, aradan geçen 2-3 günün ardından yeni bir paylaşım daha yaptı.

Oyuncu, “Yüzümdeki morluklar geçti. Kantaron yağı galiba çok iyi geldi. Sadece kantaron yağı kullanın, başka hiçbir şey kullanmayın. 3 gün içinde geçiyor” diye belirtti.

Bahar Şahin ayrıca bugünlerde İspanyolca’ya merak sardı. Oyuncu, yine sosyal medyadan Skype üzerinden gönüllü İspanyolca öğretmek isteyen birisi olup olmadığını da sordu.