Ana sayfa Dizi Fragmanları Yasak Elma’ya rakip olacak İyilik dizisinin ilk teaser’ı yayınlandı!

Yasak Elma’ya rakip olacak İyilik dizisinin ilk teaser’ı yayınlandı!

tarafından kadir kadir

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’nin yaz sezonu için hazırlıklarını sürdürdüğü İyilik dizisinin ilk fragmanı yayınlandı. Daha önce Kapımdaki Düşman adıyla duyurulan dizinin başrollerinde İsmail Demirci, Hatice Şendil ve Sera Kutlubey gibi başarılı isimler bulunuyor.

Bir ihanet hikayesi olarak öne çıkan dizide İsmail Demirci, Murat karakteriyle izleyici karşısına çıkıyor. Görünürde mutlu bir ailesi, eşi ve iki çocuğu olan Murat, aslında hiç de masum bir aile babası değildir.

Neslihan, Murat’ın eşidir. İyilik yapmak için oturdukları evin yan tarafındaki küçük evlerini arkadaşı Damla’ya verir. Damla’nın Murat ile ilişkisinden habersiz olan Neslihan sadece bir iyilik yapmak istemiştir. Oysa ki kendi elleriyle çok sevdiği kocasını metresinin kollarına yollar.

Murat ile Damla’nın yasak ilişkisinin hikayenin kilit noktası olacağı dizide İsmail Demirci’ye başrolde Neslihan karakteriyle Hatice Şendil, Damla karakteriyle de Sera Kutlubey eşlik edecek.

Aşk Mantık İntikam dizisinin final yapmasının ardından Fox Tv’de yaz dizisi olarak yayınlanmaya başlayacak, yapımcılığını Medyapım’ın üstlendiği dizinin hazırlıkları sürüyor. İyilik dizisinin yönetmen koltuğunda tecrübeli isim Murat Öztürk oturuyor.

Yasak Elma’ya rakip olacak İyilik dizisinin ilk teaser’ı yayınlandı! 12

İlk fragmanla birlikte konusu hakkında ipuçları veren dizi son dönemde izleyicilerle buluşan Sadakatsiz, Yasak Elma gibi dizilerle benzer bir konuya sahip. Sosyal medyada da bu noktaya dikkat çeken takipçiler, artık bu tarz dizilerden sıkıldıklarını, dizinin sürekliliğinin sağlanması ve Fox TV’nin son birkaç yapımdır kabusu “erken final” konusunda endişelerini yaptıkları yorumlarla dile getirdiler.