Ana sayfa Dizi Haberleri Bahar Şahin’in ayrılık kararı doğru mu yanlış mı, şimdi daha iyi ortaya çıktı!

Bahar Şahin’in ayrılık kararı doğru mu yanlış mı, şimdi daha iyi ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1997 yılında Ankara’da dünyaya gelen ünlü oyuncu Bahar Şahin, O Hayat Benim dizisindeki Müge karakteri ile kendini gösterdiğinden bu yana büyük bir çıkış içinde. Kariyerinde iyi bir noktada bulunan oyuncu, eline geçen fırsatları çok iyi değerlendirdi.

O Hayat Benim dizisiin ardından Lise Devriyesi’nde yer alan oyuncu, Kayıt Dışı, Servet gibi kısa süreli yapımların ardından Zalim İstanbul dizisinde ortaya çıktı. Oyuncu, Ceren karakteri ile öyle başarılı bir oyunculuk sergiledi ki, hayranları tarafından ‘yılın en iyi oyuncusu’ olabileceğine yönelik sosyal medyada övgü dolu birçok yorum yapıldı.

Bahar Şahin, Zalim İstanbul’un Haziran ayında bitmesinin ardından kariyerinde bir ilke imza atarak, komedi rolünde kendini denemek istedi. Oyuncu, İyi Aile Babası isimli Kanal D dizisine katıldı ve sette çekimlerde de bulundu. Ancak dizinin yayına başlamasına 1 hafta kala, ekipten ani bir şekilde ayrıldı.

Koronavirüse yakalandığı ve bir süre setlerde yer almak istemediği konuşuldu. Ancak oyuncunun neden diziye veda ettiği konusunda net bir bilgi de yok. Bahar Şahin’in yerine Eslem Akar dizinin kadrosuna katıldı. Ancak İyi Aile Babası isimli aile komedisinin reytingleri iyi gitmiyor.

Bahar Şahin’un ayrılık kararı belki de kariyeri açısından daha hayarlı olmuş olabilir. Tabii ki komedi performansında onu izlemek isteyen hayranları için bu durum biraz hayal kırıklığı oldu. Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla da konuşulan oyuncu, “Dünya senin” notuyla aşağıdaki pozunu yayınladı ve yine binlerce beğeni aldı.

Bahar Şahin'in ayrılık kararı doğru mu yanlış mı, şimdi daha iyi ortaya çıktı! 7