Ana sayfa Dizi Fragmanları Baht Oyunu dizisinde bir sevindiren bir üzen gelişme!

Baht Oyunu dizisinde bir sevindiren bir üzen gelişme!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin, yapımcılığını ve proje tasarımını Fatih Enes Ömeroğlu’nun yaptığı, ARC Film imzalı dizisi ‘Baht Oyunu’, sürprizlerle dolu beşinci bölümüyle büyük ilgi gördü. Reytinglerde de üst sıralarda yer alan dizi, sosyal medyada #BahtOyunu etiketiyle günün en çok konuşulan konuları arasında ilk sıraya yerleşti.

Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin beşinci bölümünün reytingleri ortaya çıktı. Geçen haftaya göre yaşanan düşüş üzücü bir gelişme oldu. Ancak dizinin diğer iki diziden çok daha iyi sonuçlar alması olumlu bir tabloyu işaret ediyor. Sevindiren gelişme Baht Oyunu bir miktar düşüş yaşasa bile tüm kişiler ve AB gruplarını ikinci sırada bitirdi ve ABC1’de ise üçüncü oldu. Sosyal medyada 100 binin üzerinde paylaşım yapılması ve dizinin gündemde yer alması da bir başka sevindiren gelişme oldu.

Baht Oyunu dizisinin geçen haftaya nazaran düşen reytingleri de ayrıca dikkat çekiyor. Dizi güzel bir hikayeye ve başarılı oyunculuk performanslarına sahip… Özellikle Ada Masalı karşısında daha iyi sonuçlar alan Kanal D dizisi adına, reytingler gerilese de yine de ortalama rakamlar geldiğini belirtelim.

Baht Oyunu dizisinde bir sevindiren bir üzen gelişme! 7

Baht Oyunu dizisinde üzen gelişme ise gelecek hafta 6. yeni bölümün yayınlanmayacak olması. Bayram nedeniyle dizi 1 hafta ara verecek. Baht Oyunu dizisi 6. yeni bölümü ile birlikte 27 Temmuz Salı akşamı saat 20.00’de izleyicilerle yeniden buluşacak. Yeni bölümden ilk fragman yayınlandı.

Bora ve Ada’nın yakınlaşması tüm oyunu bozuyor! Bora ve Ada’nın yakınlaşmasından rahatsız olan Rüzgar Tuğçe’yle konuşur. Ada, Rüzgar’la aralarında bir şey olmadığına dair Bora’yı ikna etmeye çalışır. Öte yandan ortaya çıkmasından korkulan gerçekler artık kapıya kadar gelmiştir. Bora ise gerçek Ada’nın peşindedir.