Ana sayfa Dizi Haberleri Baht Oyunu’nun rakiplerinden bir farkı var! Farkı belki de başarısının sırrı!

Baht Oyunu’nun rakiplerinden bir farkı var! Farkı belki de başarısının sırrı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Kanal D’de yaz dizisi olarak başlayan Baht Oyunu, kısa sürede ekranın en başarılı yapımlarından biri oldu. Dizi başrol oyuncusu Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz’ın kusursuz uyumu ve eğlenceli replikleri dizinin başarısının sırrı oldu. Ancak bir ayrıntı daha var ki o da dizinin başarıyı yakalamasında önemli rol oynuyor olabilir.

Kanal D’nin bu yaz ortaya koyduğu en önemli kartlardan biri Baht Oyunu idi. Genç oyuncular Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel’i bir araya getiren dizi ilk başta klişe olmakla eleştirildi. İlk bölümlerde rakibi Ada Masalı’nın gerisinde kalan Baht Oyunu, ne yaptı etti yükselişe geçti ve rakibini geride bırakmakla kalmadı bu yazın en başarılı yapımlarından biri oldu.

Baht Oyunu'nun rakiplerinden bir farkı var! Farkı belki de başarısının sırrı! 9

Dizinin başarısının arkasındaki sırlara bakıldığında birkaç unsur görmek mümkün. Bunlardan biri Cemre Baysel’in oyunculuğu. Şaşkın ve sevimli aşık Ada karakterini canlandıran Baysel’in performansı izleyiciler tarafından tam not aldı ve diziyi götüren en önemli unsur olarak görüldü.

Baysel ve Aytaç Şaşmaz’ın canlandırdığı Bora karakterinin arasındaki replikler de dizinin başarıya ulaşmasını sağlayan bir başka unsur oldu. İkili arasındaki eğlenceli sahneler izleyiciler tarafından çok beğenildi.

Baht Oyunu'nun rakiplerinden bir farkı var! Farkı belki de başarısının sırrı! 10

Dizinin başarıya ulaşmasının belki de bir sırrı daha vardı. Buna da dikkat çeken kişi Twitter’da TV dizileriyle ilgili yorumlarda bulunan ve iyi bir dizi izleyicisi olan Deniz Tural oldu. Tural, Baht Oyunu dizisinde aşkın, rakiplerine göre daha geç başlamasının diziyi daha sürükleyici hale getirdiğine dikkat çekti. Tural konuyla ilgili paylaşımında şunu yazdı:

“#BahtOyunu yeni bölüm yine oldukça muhteşemdi. Özellikle Bora’nın da artık rüyalarına Ada’nın girmeye başlaması işi güzelleştirdi. Aşkın geç başlaması yeni sezona geçişte çok işe yarayacak o sebeple ben yavaş olmasını doğru buluyorum. Ekibin emeğine sağlık. Haftaya görüşürüz.”

Baht Oyunu'nun rakiplerinden bir farkı var! Farkı belki de başarısının sırrı! 11

Tural, dizi senaristlerine yol gösterebilecek ilginç bir konuya dikkat çekiyor. Ve Ada ile Bora arasındaki aşkın yavaş ilerlemesi sayesinde Baht Oyunu bir yaz dizisi olmaktan çıkıp önümüzdeki sezon da devam edecek gibi görünüyor.