Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Balçiçek İlter’i çıldırtan Müge Anlı vakası!

Balçiçek İlter’i çıldırtan Müge Anlı vakası!

tarafından ker_def

MÜGE ANLI’YA ÇIKTI BALÇİÇEK İLTER ÇILDIRDI

Star TV’de yayınlanan Balçiçek İlter’le Olay Yeri programında ilginç anlar yaşandı. Programda yaklaşık bir aydır 17 yaşındaki kayıp Ecem’e ne olduğu, genç kızın babası Gökhan Balcı ve üvey annesi Öznur Hanım’ın katılımıyla çözülmeye çalışılıyor.

KAYIP ECEM’İN SIRRI DEFİNECİ SÜLEYMAN’DA MI?

Ecem’in annesi Esra Hanım’ın kızı kaybolduktan bir hafta sonra intihar etmesi herkesi şaşkına çevirmişti. İddialara göre genç kız en son, annesinin imam nikahlı eşi Süleyman K. ile buluştu. Ecem kaybolmadan önce son mesajında erkek arkadaşına “Süleyman Amca geldi, aldı beni, define çıkmış, zengin olduk. İşler vardı ya o iş olmuş, taç gösterecekmiş bana” dedi.

SÜLEYMAN K.NİN ABLASI SULTAN HANIM MÜGE ANLI’YA ÇIKTI

Defineci olduğu iddia edilen Süleyman K.’nin evinde müzeden çalınmış olduğu belirtilen tarihi eser çıktı. Ayrıca evinde uyuşturucu madde de bulunduran Süleyman K., emniyetten alınan bilgilere göre bu suçlar yüzünden şu anda cezaevinde yatıyor.

Süleyman K.’nin ablası Sultan Hanım, Olay Yeri programına katıldığı dönemde kardeşi hakkında yapılan hiçbir suçlamayı kabul etmedi ve Ecem’in, annesi Esra Hanım’a kötü davrandığını söyleyerek, kardeşinin bu işte parmağı olmadığını söyledi. Daha sonraki yayınlara katılmayan Sultan Hanım, Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılarak kardeşi Süleyman K.’yi aklamaya çalıştı ve Ecem’in babası Gökhan Bey’i suçlayıcı sözler söyledi.

CANLI YAYINDA MÜGE ANLI’YA TEŞEKKÜR ETTİ
Balçiçek İlter canlı yayında, ortaya atılan iddiaları kendilerinin uydurmadığını söyleyerek, Müge Anlı’ya canlı yayında aileye prim vermediği için teşekkür etti.

KAYIP ECEM CİNAYETE Mİ KURBAN GİTTİ?
Olay Yeri ekibinin emniyetten aldığı bilgilere göre ise uzun süredir kendisinden haber alınamayan Beşiktaşlı Ecem’in öldürülüp, gömüldüğü iddiası olay yarattı. Bu iddia karşısında Ecem’in babası Gökhan Balcı ve stüdyodaki seyirciler bir anda gözyaşlarına hakim olamadı.