Ana sayfa Sinema Merakla beklenen Barış Akarsu Merhaba filminin ilk görüntüleri heyecan yaşattı

Merakla beklenen Barış Akarsu Merhaba filminin ilk görüntüleri heyecan yaşattı

tarafından zk zk

Televizyogazetesi.com/Detay – Çocukluğundan beri müziğe büyük ilgi duyan ve 2004 yılında Atv’de ekrana gelen Akademi Türkiye yarışmasına katılmasıyla adını duyuran Barış Akarsu, bir trafik kazası sonrası hayatını kaybetmişti. Yarışmayla birlikte büyük bir hayran kitlesi edinen, bir albüm çıkaran genç müzisyen, 2007 yılında vefat etmişti.

O günden beri hayranları tarafından hiç unutulmayan, şarkıları hala dinlenen rock şarkıcısı Barış Akarsu, kısa hayatında etkileyici bir iz bıraktı arkasında. Ailesi onun adını yaşatmak için ‘Barış Akarsu Kültür ve Yardımlaşma Derneği’ kuruldu. Son olarak genç şarkıcının hayatını anlatacak olan ‘Barış Akarsu Merhaba’ isimli bir filmin hazırlıkları başladı.

Merakla beklenen Barış Akarsu Merhaba filminin ilk görüntüleri heyecan yaşattı 7

Akarsu’nun sevenlerinin, hayranlarının merakla bekledikleri filmin vizyon tarihinin 18 Kasım olduğu açıklandı. Memleketi Amasra’da yapılan çekimlerde Barış Akarsu’yu İsmail Ege Şaşmaz canlandıracak. Müzisyenin sevgilisi ‘Zeynep’e ise şu sıralar Üç Kız Kardeş dizisinde rol alan Almila Ada hayat verecek.

Yapımcılığını Fikri Harika Productions’ın üstlendiği ‘Barış Akarsu Merhaba’ filminin ilk görüntüleri (teaser) yayınlandı. Filmi merakla bekleyenler için heyecan oluşturdu görüntüler…

Büyük beğeni toplayan teaser, sosyal medyada da çok konuşuldu. İsmail Ege Şaşmaz’ın fiziğinin ünlü müzisyene çok benzediği yorumları dikkat çekerken, oyuncunun doğru bir seçim olduğu ifade ediliyor izleyiciler tarafından.

Barış Akarsu Merhaba filminin senaryosunu Mert Dikmen ve Can Anar yazarken yönetmenliğini ise Mert Dikmen üstleniyor. Filmde Barış Akarsu’nun hayatının üç döneminin aktarılacak. Akarsu’nun babasını Hüseyin Avni Danyal, dedesini Metin Coşkun, kardeşini Aslıhan Kapanşahin yakın arkadaşlarını ise Burak Satıbol ve Aytaç Uşun oynuyor.

Filmle ilgili olarak geçtiğimiz haftalarda bir kriz yaşanmıştı. Barış Akarsu’nun kız arkadaşını canlandıracak oyuncu Aslı Bekiroğlu, basın mensuplarına verdiği demeçte, Barış Akarsu hakkında uygunsuz sözler söylemesi üzerine tepki çekmiş ve projeden ayrılması kararı verilmişti.

Bunun üzerine başrol Almila Ada’nın olmuştu. Henüz çekimlerin başında bu krizle gündeme gelen film için Barış Akarsu’nu ailesi, sevenleri ve hayranları için meraklı bir bekleyiş başladı…