Ana sayfa Dizi Haberleri Baraj dizisi başlıyor, yayın tarihi belli oldu! Büyük kavga çıkacak!

Baraj dizisi başlıyor, yayın tarihi belli oldu! Büyük kavga çıkacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son yılların en dikkat çeken dizilerinden birisi de Baraj… Fox TV ekranında yayınlanmakta olan dizinin ilk iki bölümü pandemi öncesinde izleyicilerle buluştu. Salı akşamları büyük beğeni toplayan ve özellikle de kadın izleyicileri hitap eden Baraj dizisinin yeni bölümleri başlıyor.

Bir süredir ekip yoğun tempoda çekimlere başlamıştı.1 Eylül Salı günü itibari ile de Baraj dizisinin 3. bölümü ekranda yerini alacak. Dizinin 3. bölümünden ilk fragman yayınlandı.Biran Damla Yılmaz, Feyyaz Duman ve Burak Yörük’ün başrollerinde yer aldığı dizi, yine etkileyici sahneleri ile dikkat çekecektir.

Baraj dizisinin yeni sezonunda Nazım ile Tarık arasında Nehir’i elde etme adına büyük bir kavga başlayacak. Nehir’in internette konuştuğu Tarık ile karşısına çıkan kişinin uyuşmadığını fark etmesi ve Nazım’a içini dökmesi fragmanda dikkat çekiyor.

Biran Damla Yılmaz, Nehir karakteri ile yine etkileyici bir performans sergilerken, Kadın dizisinde Arif olarak izlediğimiz Feyyaz Duman da rolünü başarıyla canlandırıyor.

İşte Baraj dizisinin 3. bölüm 1. fragmanı: