Ana sayfa Sosyal Medya Sakın evde denemeyin! Azra Akın’ın yaptığı hareket yürek ister!

Sakın evde denemeyin! Azra Akın’ın yaptığı hareket yürek ister!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Şimdilerde ekrana dönmek için gün sayan Azra Akın’ın formunu korurken yaptığı spor hareketleri ne kadar esnek olduğunu da gözler önüne serdi. Eski Dünya Güzeli olan Azra Akın, modelliğin yanısıra uzun yıllardır oyunculuk da yapıyor. Akın, 2017 yılında Atakan Koru ile sürpriz bir nikahla evlenmişti. Akın’ın mutlu evliliğinden bir de oğlu bulunuyor.

2018 yılında oğlu Demir Koru’yu dünyaya getiren oyuncunun yeni bir dizide rol alması bekleniyor. Azra Akın, diziyle ilgili açıklama yapmazken, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımına “Setlere sayılı günler” notunu düşerek merakta bırakmıştı. Akın, hala yeni projesinden ser verip sır vermiyor ancak oyuncunun form tuttuğu da son paylaşımından anlaşılıyor.

Doğum sonrası kilolarını veren oyuncunun hayli fit olduğu ve aynı zamanda da esnekliğinden uzun süredir spor yaptığı da anlaşılıyor. Azra Akın, instagram hesabından aşağıdaki fotoğrafını paylaşarak takipçilerine ne kadar fit olduğunu da göstermiş oldu.

Oyuncunun sözlerinden hayli yorucu bir süre geçirdiği ve sporu ciddiye aldığı da görülebiliyor. Azra Akın’ın esneme hareketi, pek çok kişi için zor yapılacak bir hareket. Ancak belli bir esnekliğe kavuşmuş kişilerin yapabileceği bir durum. Dolayısıyla evde denememenizi öneriyoruz :)

Spor sonrası esnemeyi hakettim ????????????(aslında bir mıhlama hakettim ama yasak ????????????)

Sakın evde denemeyin! Azra Akın'ın yaptığı hareket yürek ister! 7