Ana sayfa Dizi Fragmanları Baraj dizisinde hesap zamanı geldi, hem de ne ağır bir hesap olacak!

Baraj dizisinde hesap zamanı geldi, hem de ne ağır bir hesap olacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Nazım’ı suçsuz yere 5 yıl hapis yatmasına neden olan Hakan ve Tarık’ı büyük bir bedel ödeme dönemi bekliyor. Yani Fox TV ekranlarında Salı akşamları yayınlanmakta olan Baraj dizisi daha da hareketlenecek.

Biran Damla Yılmaz, Feyyaz Duman, Burak Yörük, Gizem Karaca gibi isimleri kadrosunda buluşturan dizinin 20.yeni bölümü 29 Aralık Salı akşamı saat 20.00’da ekranda olacak. 2 bölüm önce yaşanan hikayedeki 5 yıl zaman atlamanın ardından her şey bambaşka bir duruma gelmişti.

Nazım hapisten çıkmakla kalmadı, kendisinin suçsuzluğunu ispatlayan Bahar ile de aşk yaşamaya başladı ve evlilik kararı aldılar. Ancak 20. bölümde her şey değişecek. Çünkü, Nehir gerçekleri öğrenecek. Bahar’ın annesi ve ağabeyi Hakan ile yaptığı sert konuşmada söyledikleri Nehir’in gözlerini açacak.

Baraj dizisinde hesap zamanı geldi, hem de ne ağır bir hesap olacak! 7

Aslında suçladığı Nazım’ın suçsuz olduğunu öğrenen Nehir, Hakan’ın tüm tehditlerine rağmen durmayacak tüm bildiklerini Nazım ile paylaşacak. Tabii ki Bahar’ın da her şeyi bildiği halde susmasına Nazım ne söyleyecek bu da merak konusu…

İşte Baraj dizisinin 20. bölüm fragmanı ve dizide yaşanacakların özeti:

Nehir, gerçekleri öğrenince her şeyi Nazım’a anlatmak ister. Fakat Hakan izin vermeyince Nehir, Hakan’ın gerçek yüzünü görmeye başlar. Nehir’in gerçekleri Nazım’a anlatmasının bedeli oğlu mu olacaktır?

Nazım’dan büyük darbe almış olan Tarık ve Hakan, kayıplarını telafi etmek için harekete geçerler. Ancak bu onları hiç beklemedikleri bir duruma düşürecek ve intikam arayışları Nazım’dan önce kendilerini yakacaktır…