Ana sayfa Dizi Haberleri Gönül Dağı dizi hayranlarına 2021 yılının başında kötü bir sürpriz var!

Gönül Dağı dizi hayranlarına 2021 yılının başında kötü bir sürpriz var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan’ın başrollerinde yer aldığı, Eskişehir’in Sivrihisar ilçesinde çekimleri devam eden Gönül Dağı dizisi, Cumartesi akşamlarını ele geçirdi. Reytingleri ile müthiş bir çıkış yakalayan dizi, iki haneli oranlara ulaşmanın yanı sıra tüm kategorilerde milyonlarca insanı ekrana taşıma başarısı sergiledi.

Anadolu’nun güzelliklerini, aile ortamını, samimi hayat tarzını yansıtan Gönül Dağı dizisinin yan karakterleri de büyük ilgi gördü. Hem başrol oyuncularının hem yan karakterlerin başarılı oyunculuk performansları ile kısa sürede izleyicinin gözdesi olan Gönül Dağı, her Cumartesi heyecanla beklenen yapımların başında geliyor.

İlk 10 bölümü yayınlanan Gönül Dağı dizisinin bu hafta da heyecanla bekleyenler için kötü bir sürpriz var. 2021 yılının ilk haftasında diziyi ekranda göremeyeceksiniz. 2 Ocak Cumartesi akşamına TRT1 Tozkoparan İskender isimli yeni dizisini koydu. Ancak bu sadece 1 haftalık bir gecikme…

Gönül Dağı hayranları, sevdikleri dizilerini 9 Ocak Cumartesi akşamı saat 20.00’da ekranda yeniden bulacak. Dizi 2021 yılına da damga vuracak hikayeye ve oyunculuk performanslarına sahip.

Taner ve Dilek’in evlenmelerinin önünde aileleri adeta duvar örüyor… Asuman ve Ramazan ikilisi de birbirine daha çok yakınlaşacak. Zahide ve Sefer arasında da sevdaya doğru bir yoluculuk başlayabilir…

İşte Gönül Dağı dizisinin 11. bölüm fragmanı: