Ana sayfa Dizi Fragmanları Baraj dizisinde ölüm kalım için kritik haftalar başlıyor!

Baraj dizisinde ölüm kalım için kritik haftalar başlıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’de salı akşamları yayınlanmakta olan Baraj dizisinin, geçtiğimiz hafta ekrana gelen 3. bölümünün reytingleri beklentilerin çok altında kaldı. Dizi ilk iki bölümü ile Mart ayında iyi sonuçlar alınca umutlar yüksekti. Ancak 3. bölümün düşük gelen reytingleri ekibi bir hayli kaygılandırdı.

Baraj dizisinin güçlü rakiplerinin karşısında varlık gösterip gösteremeyeceği önümüzdeki 2-3 bölümde ortaya çıkacak. İşte bu yüzden de Eylül ayındaki bölümlerin sonuçları çok önemli olacak… Baraj dizisinin 4. yeni bölümü 8 Eylül Salı akşamı yayınlanacak. Biran Damla Yılmaz, Feyyaz Duman, Burak Yörük ve Sumru Yavrucuk’un başrollerinde yer aldığı dizinin 4. bölümünün reytingleri önem taşıyor.

Ruhsuz ve enerjisi düşük bir anlatım eleştirilerinin yapıldığı Baraj dizisinin 4. bölümünde neler yaşanacağının detayları da ortaya çıktı. İşte dizinin 4. bölümünden önemli bilgiler:  Nazım bildiği Tarık’tan beklediği ilgiyi göremeyen Nehir, Zerrin’in hastalığını da öğrenince İstanbul’a dönmek ister.

Baraj dizisinde ölüm kalım için kritik haftalar başlıyor! 8

Tarık’ın tehdidinden sonra Nehir’i ondan olabildiğince uzak tutmak isteyen Nazım ise bu isteği üzgün bir şekilde kabul eder. Ama Tarık’ın barajda geçirdiği bir kaza sakatlanmasına sebep olunca Nehir onu yalnız bırakmak istemez.

Nehir’in Tarık’a her geçen gün yakınlaşmasına tanık olmak zorunda kalan Nazım, Tarık’tan nasıl kurtulabileceğini bulmaya çalışır.

Baraj dizisinde ölüm kalım için kritik haftalar başlıyor! 9

Fakat bütün bu karmaşa içinde barajdaki bir kişi Nazım-Tarık yalanını öğrenir. Artık Nazım bu yalanı Nehir’den daha ne kadar saklayabilecektir?

Dipnot: Baraj dizisinin 5 gün önce yayınlanan fragmanını 2 milyona yakın izlenme alması önemli bir detay olarak dikkat çekiyor. İşte o fragman: