Ana sayfa Dizi Haberleri Baraj dizisinde öyle bir değişim var ki, yeni hikayeye şapka çıkartacaksınız

Baraj dizisinde öyle bir değişim var ki, yeni hikayeye şapka çıkartacaksınız

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma’da tutan reyting yükseltme taktiği Baraj dizisine de sıçradı! Gizem Karaca geldi, Baraj dizisini kökünden değiştirdi! Fox TV ekranlarında izleyicilerle Salı akşamları buluşmakta olan Baraj dizisi baştan aşağıya değişti. Aynı Yasak Elma gibi Baraj dizisinde de çok önemli düzenlemeler yapıldı. Her iki dizinin de yapımcısının Fatih Aksoy olduğunu hatırlatalım. Aksoy ile Yağmur Ünal, Baraj dizisinde birlikte yapımcı koltuğunda oturuyor.

Yasak Elma dizisinde düşük gelen reytinglerden sonra 4. sezonu hareketlendirmek 85. bölümden sonra müthiş bir değişim rüzgarı estirilmiş ve bu durum da hızlı bir şekilde dizinin izleyici kazanmasını sağlamıştı.

Baraj dizisinde de aynı taktiğin uygulandığını bu hafta hissedeceksiniz… Adeta hikaye baştan aşağıya değişmiş ama Nazım’ın intikam ateşi değişmedi… Feyyaz Duman, Biran Damla Yılmaz ve Burak Yörük’ün başrollerinde yer aldığı diziye geçtiğimiz bölümden itibaren avukat Bahar karakteri ile katıldı. Bahar, Nazım’ın avukatı oldu. Aynı zamanda da Hakan’ın kız kardeşi…

Hakan, Nazım’ı hapiste tutmak ve Nehir’i elde etmek istiyordu. Bunun için de kardeşini ayarlamaya çalıştı ama Bahar ona direndi. Ancak Nazım hapse düştü ve 17 bölümden oluşan dizinin ilk dönemi geride kaldı.

Baraj dizisinde öyle bir değişim var ki, yeni hikayeye şapka çıkartacaksınız 7

15 Aralık Salı akşamından itibaren ise Baraj dizisinin 2. dönemine şahit olacaksınız. Nazım, hapisten çıkmış ve yüzünü de estetik ile düzelttirmiş. Bir başka sürpriz ise Hakan ve Nehir evlenmiş ayrıca bir de çocukları var.

Baraj dizisindeki bu zaman atlamasının bir diğer sürprizi ise Bahar ile Nazım evlilik kararı alıyor. Nazım, yeniden ailenin tam da ortasına giriş yapıyor. Ancak bu sefer intikam ateşiyle yanıp tutuşuyor… Baraj dizisinin hikayesindeki bu müthiş değişim, Yasak Elma gibi reytingleri yükseltme potansiyeline sahip.

Zaten haftalardır dizi yukarı yönlü hareket ediyor ve izleyici sayısını artırıyordu. Hikayenin yenilenmesi ile birlikte reytinglerin de artacağı tahminleri yapılıyor.

İşte Baraj dizisinin 18. bölümünden 2. fragman: