Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Baraj dizisinden müjde ve Biran Damla Yılmaz’dan can sıkıcı gelişme!

Baraj dizisinden müjde ve Biran Damla Yılmaz’dan can sıkıcı gelişme!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Baraj dizisinde Nehir karakterine hayat vermekte olan ünlü oyuncu Biran Damla Yılmaz, hastane çıkışı görüntülendi. Kontrol amaçlı ufak bir operasyon geçirdiğini anlatan oyuncu her şeyin yolunda olduğu bilgisini verdi.

“Ciddi bir şey yok, o kadar önemli bir şey yok” diye konuşan oyuncu, Baraj dizisiyle ilgili de yeni bir bilgi verdi. Oyuncu, Baraj dizisinin 3.bölümünün 1 Eylül Salı akşamı yayınlanacağını ifade etti.

Biran Damla Yılmaz’ın açıklaması şu şekilde: “Salı günü yayın var. Yayın öncesi kontrolümü yaptırdım, her şey yolunda gidiyor. Çekimler gayet güzel. 3. bölümle tekrardan Salı günü tekrar yayına gireceğiz. İnşallah her şey çok güzel olacak. Yeni sezonda güzel devam edeceğiz”

Fox TV’nin basına bildirdiği yayın akışında Baraj dizisinin 3. yeni bölümünün 1 Eylül Salı günü saat 21.00’de ekranda olacağı gözüküyor. Yayın akışına göre saat 20.00’de de dizinin özeti ekranda olacak.

Fox TV ekranında ilk 2 bölümü yayınlanan ve büyük beğeni toplayan Baraj dizisinde Biran Damla Yılmaz’ın yanı sıra Feyyaz Duman, Burak Yörük ve Sumru Yavrucuk başrollerde bulunuyor. Dizinin yeni sezonda da iddialı olduğu ve iyi sonuçlar almasının beklendiğini belirtelim.

İşte Biran Damla Yılmaz’ın açıklaması: