Ana sayfa Dizi Fragmanları Mucize Doktor dizisinin 29. bölüm yani 2. sezon başlama tarihi belli oldu

Mucize Doktor dizisinin 29. bölüm yani 2. sezon başlama tarihi belli oldu

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçtiğimiz sezon yayın hayatına başlayan Mucize Doktor dizisi büyük bir ilgi gördü. Milyonlarca kişiyi kendisine bağlayan dizinin 28 bölüm süren ilk sezonu, koronavirüs pandemisine takıldı.

Mart ayında dizinin çekimlerinin durmasının ardından uzunca bir süre ara verildi. Geçtiğimiz haftalarda Mucize Doktor ekibi yeniden sette buluştu ve çekimlere de başlandı. Taner Ölmez’in başrolünde olduğu dizinin 29. yeni bölümünün çok iddialı olacağı biliniyor. Zira dizinin ikinci sezon başlangıcı için özel bir önem verildi.

Geçtiğimiz aylarda sosyal medyada yapılan canlı yayınlarda da ikinci sezonun ilk bölümü için büyük emek harcandığı ve özel bir bölümün izleyici ile buluşacağı bilgisi verilmişti. Mucize Doktor hayranları ise ikinci sezonun ne zaman başlayacağını merak ediyordu. İşte o tarih ortaya çıktı.

Onur Tuna, Hazal Türesan, Murat Aygen, Reha Özcan, Sinem Ünsal, Halay Köseoğlu, Fırat Altunmeşe gibi birçok ünlü ismi bünyesinde buluşturan Mucize Doktor dizisi 17 Eylül Perşembe akşamı 29. bölümüyle birlikte, kaldığı yerde devam edecek.

İşte Mucize Doktor dizisinin çok iddialı başlayacağına işaret eden 29.bölüm fragmanı: