Ana sayfa Dizi Haberleri Hizmetçiler’in Ela’sı Deniz Baysal’dan duygulandıran kampanya

Hizmetçiler’in Ela’sı Deniz Baysal’dan duygulandıran kampanya

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fazilet Hanım ve Kızları dizisinin ardından Söz’de izlediğimiz Deniz Baysal, uzun süre ekranda yükseliş sergileyen ve son projeleri ile de geniş kitleler tarafından takibe alınan isimler arasında yer alıyor.  Koronavirüs salgını nedeniyle evine çekilen oyuncu, Kanal D ekranında Hizmetçiler dizisinde Ela karakteriyle yeniden hayranları ile buluşmuştu.

Ancak dizinin daha ilk 3 bölümü yayınlandı ve reyting için ön önemli zamanda salgın nedeniyle setin iptal olmasıyla yayından çekilmek durumunda kaldı.Dizinin akıbeti belirsizliğini korurken, Deniz Baysal, ev halleriyle hayranları ile etkileşimde kalmayı sürdürüyor.

Oyuncu 5 Nisan 1991 doğumlu ve 28. yeni yaşı için de hayranlarından sağlık çalışanlarına bağış yapmaları için destek istedi.Koronavirüse karşı hayatlarını riske atarak insanları kurtarmaya çalışan sağlık çalışanlarına nasıl bağış yapılabileceğini de mesajında paylaşan Deniz Baysal,doğun günün evinde kutlayacak.

Baysal, “Bu sene herkes gibi ben de doğum günümü evde kutlayacağım! Ve bu sene, doğum günü hediyelerimi sağlık çalışanlarına bağış yaparak almak istedim. Dilerseniz @givinapp mobil uygulaması üzerindeki profilimde “Doğum Günü Bağışım” olarak oluşturulmuş farklı bağış tutarlardaki içerikleri alarak benim adıma Lokman Hekim Sağlık Vakfı’na bağışta bulunabilirsiniz.
Birbirimize ihtiyacımız olan bu günlerde, benim için çok anlamlı olacak. Şimdiden destek olan herkese çok teşekkür ederim. Hepimize sağlıklı günler diliyorum” mesajıyla aşağıdaki fotoğrafını yayınladı.

Hizmetçiler'in Ela'sı Deniz Baysal'dan duygulandıran kampanya 7