Ana sayfa Dizi Haberleri Baraj ve Öğretmen dizileriyle ilgili şaşırtan gerçek!

Baraj ve Öğretmen dizileriyle ilgili şaşırtan gerçek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – En uzun ve en kısa diziler ortaya çıktı. Yaratıcı Yapımcılık tarafından hazırlanan değerlendirmeye göre, en kısa diziler noktasında TRT1’de ekrana gelen Ya İstiklal Ya Ölüm, 60 dakikalık bölümüyle ilk sırada yer aldı. Yine bir başka TRT 1 yapımı olan Tutunamayanlar 70 dakika ile ikinci ve Seksenler oyuncularının hazırladığı Ev Yapımı da 72 dakika ile üçüncü durumda…

TRT1 dizileri dışında özel kanallar içinde en kısa 2 dizinin Fox TV’de olduğunu biliyor musunuz? Sadece iki bölümü yayınlanan Baraj dizisi 110 dakikalık süresi ile listenin 4. sırasında yer aldı. Biran Damla Yılmaz, Feyyaz Duman, Burak Yörük ve Sumru Yavrucuk’un başrolünde yer aldığı Baraj dizisinin en kısa özel kanal dizisi olması şaşırtıcı bir durum… Fox TV ekranında yeni sezonda Baraj dizisinin etkili bir performans sergilemesi bekleniyor. Bakalım süresi uzayacak mı?

İlker Kaleli, Ceren Moray ikilisini buluşturan Öğretmen dizisi ise ilk 4 bölümü ile beğenileri topladı. Yeni bölümleri en çok merak edilen yapımlarından birisi olmayı da sürdürüyor. İlker Kaleli’nin Akif öğretmen performansı da büyük övgü aldı. Dizi, toplumsal mesajlarıyla da sosyal medyanın en çok konuştuğu yapımlardan birisiydi.

Öğretmen dizisi de en kısa diziler listesinde 112 dakika ile beşinci sırada yer aldı. Yeni sezonda süresi uzar mı bilinmez ama, izleyiciler mevcut durumdan son derece memnun, uzaması pek tercih edilmeyecektir.