Ana sayfa Kadın Haberleri Bergüzar Korel ile Selin Şekerci pişti oldu! Başak Parlak’ın yaz klasiği! Hazar Ergüçlü’nün bikinili pozu!

Bergüzar Korel ile Selin Şekerci pişti oldu! Başak Parlak’ın yaz klasiği! Hazar Ergüçlü’nün bikinili pozu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Ünlü isimlerin tatil maceraları devam ediyor. Halit Ergenç ile oğulları Ali ve Han’ı alarak tatile çıkan Bergüzar Korel, yine şaşırttı. Dün, doğum kilolarına aldırış etmeden bikinili poz veren Bergüzar Korel, bugün ise yine herkesi şaşırtan bir hareket yaptı.

Selin Şekerci ile tatilde karşılaşan Bergüzar Korel, aynı mayoyu giydiklerini “Ama böyle pişti olmaz olsun” notu ile instagram hesabından duyurdu. Beyza Şekerci ise “Piştiliğimizi seviyorum” diye yanıt verdi.

Bergüzar Korel ile Selin Şekerci pişti oldu! Başak Parlak'ın yaz klasiği! Hazar Ergüçlü'nün bikinili pozu! 11

En son Şevkat Yerimdar dizisiyle ekranda olan ve 2 sezondur herhangi bir projede yer almayan Başak Parlak, tatil keyfini paylaştı. Ünlü oyuncu, “Bir yaz klasiği”notu ile aşağıdaki havuz fotoğrafını yayınladı. Takipçileri ünlü oyuncunun güzelliğine yönelik çok sayıda yorum bıraktı.

Bergüzar Korel ile Selin Şekerci pişti oldu! Başak Parlak'ın yaz klasiği! Hazar Ergüçlü'nün bikinili pozu! 12

Diriliş Ertuğrul dizisiyle en son ekranda yer alan Hande Soral ise şu günlerde yurt dışında İlbilge Hatun rolü ile çok konuşulan Türk oyuncular arasında bulunuyor. Kedisi ile fotoğrafını paylaşan Hande Soral, beyazlar içinde ev zarafetini sergiledi.

Coffee with a friend????

Bergüzar Korel ile Selin Şekerci pişti oldu! Başak Parlak'ın yaz klasiği! Hazar Ergüçlü'nün bikinili pozu! 13

Hakan Muhafız dizisindeki Zeynep karakteri ile son dönemde konuşulan Hazar Ergüçlü ise, tatilini memleketinde yapıyor. KKTC Lefkoşa doğumlu olan ünlü oyuncu, bikinili pozuyla hayranlarının beğenisini kazandı. İşte o paylaşım:

Sevdiğim bir köşe ???? #cyprus

Bergüzar Korel ile Selin Şekerci pişti oldu! Başak Parlak'ın yaz klasiği! Hazar Ergüçlü'nün bikinili pozu! 14

Arka Sokaklar’ın Bahar’ı Merve Oflaz ise tatiline devam ediyor. En doğal haliyle poz veren oyuncu, çillerini de her fırsatta göstermeyi çok seviyor.

Bergüzar Korel ile Selin Şekerci pişti oldu! Başak Parlak'ın yaz klasiği! Hazar Ergüçlü'nün bikinili pozu! 15