Ana sayfa Sosyal Medya Barbaroslar dizisine devam etmek istemeyen Engin Altan Düzyatan hayranlarına ikinci şok!

Barbaroslar dizisine devam etmek istemeyen Engin Altan Düzyatan hayranlarına ikinci şok!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan, bu sezonu Barbaroslar isimli TRT1 dizisiyle geçirdi. 1979 yılında İzmir’de dünyaya gelen ve bugüne kadar rol aldığı projelerdeki başarısıyla ününü dünya genelinde yaymayı başaran Engin Altan Düzyatan, Oruç Reis karakteriyle yine çok başarılı bir iş çıkardı.

Ancak ünlü oyuncu tek sezonluk olan yapımcı ile anlaşmasını devam ettirmek istemedi. Böylelikle de Barbaroslar dizisindeki Oruç Reis karakterine veda eden oyuncu, hayranlarını da bir hayli üzdü. Barbaroslar dizisinin ilk sezonu beklenildiği kadar başarılı geçmedi. Ancak ikinci sezonda senaryonun toparlanması ve daha iyi bir ortam oluşturulması için de yoğun bir çalışma başladı. Ancak yeni sezonda Engin Altan Düzyatan olmayacak.

Oyuncunun hayranları bir başka heyecanla daha yeni bir projeyi bekliyordu. Disney Plus için hazırlanan Rehber isimli dizide başrolde yer alması planlanan Engin Altan Düzyatan, Gold Film imzasını taşıyan bu proje için görüşmelerde bulundu. Hatta oyuncunun anlaştığına dair haberler de geldi.

Birçok hayranı yaz döneminde Rehber dizisi için sete çıkmasını beklediği ve gelişmeleri yakından takip ettiği bu projenin iptal edilmesi ise üzücü oldu. Kadınların geçmişe ait büyük sırlarının öne çıktığı bir hikayeye sahip olan Rehber dizisi için bir süredir ön hazırlıklar yapılıyordu.

Gerilim sahnelerinin bir hayli fazla olması ve sarsıcı bir trajik hikaye anlatması beklenen Rehber dizisi, şimdilik ertelendi… Senaryosu çok beğenilse de dizinin ertelenme kararının alınmasında neyin etkili olduğu da merak konusu oldu.

Engin Altan Düzyatan, Barbaroslar’dan ayrıldı ama yeni bir dizisi de şu anda yok. Oyuncuya yapılan birçok teklif var ve içine sinen bir proje olursa da kabul edeceği gelen bilgiler arasında bulunuyor.