Ana sayfa Sosyal Medya Barış Akarsu Merhaba filminin vizyon tarihi belli oldu!..

Barış Akarsu Merhaba filminin vizyon tarihi belli oldu!..

tarafından sevda

Televizyogazetesi.com/Detay -Geçirdiği trafik kazası sonucu genç yaşta hayatını kaybeden rock şarkıcısı Barış Akarsu’nun hayatının anlatıldığı Barış Akarsu Merhaba filminin çekimleri ünlü müzisyenin memleketi olan Amasra’da yapılıyor.

Filmde, Barış Akarsu’yu oyuncu İsmail Ege Şaşmaz canlandıracak. Geçtiğimiz günlerde filmdeki imajından görüntüleri instagram hesabından hayranlarıyla paylaşan oyuncu son paylaşımında filmin afişine yer verdi.

Barış Akarsu hayranlarının merakla beklediği film 18 Kasım’da vizyona girecek. Barış Akarsu’yu İsmail Ege Şaşmaz’ın canlandıracağı filmde, müzisyenin sevgilisi Zeynep’e oyuncu Almila Ada hayat verecek.

Yapımcılığını Fikri Harika Productions’ın yaptığı filmin afişi yapımı merakla bekleyen Barış Akarsu hayranlarının arasında heyecan yarattı.

Barış Akarsu Merhaba filminin vizyon tarihi belli oldu!.. 8

İsmail Ege Şaşmaz’ın paylaşımı kısa sürede yüzlerce yorum aldı. Hayranları, filmi sabırsızlıkla bekledikleri yönünde pek çok yorumda bulundu.

Barış Akarsu Merhaba filminin senaryosunu  Mert Dikmen ve Can Anar kaleme alıyor. Yönetmen koltuğunda ise Mert Dikmen oturuyor. Barış Akarsu’nun hayatının üç döneminin anlatılacağı filmde, merhum sanatçının babasına Hüseyin Avni Danyal, dedesine Metin Coşkun, kardeşine Aslıhan Kapanşahin yakın arkadaşlarına ise Burak Satıbol ve Aytaç Uşun hayat verecek.

Barış Akarsu Merhaba filminin vizyon tarihi belli oldu!.. 9

Filmde geçtiğimiz haftalarda büyük bir kriz yaşanmıştı.Barış Akarsu’nun kız arkadaşını canlandıracak oyuncu Aslı Bekiroğlu, basın mensuplarına verdiği demeçte, Barış Akarsu hakkında uygunsuz sözler söyleyince herkesin tepkisini almış ve projeden ayrılmasına karar verilmişti.

Son anda yaşanan başrol krizi, son dönemin başarılı oyuncularından Almila Ada için büyük bir fırsat oldu. Yetenekli oyuncu Aslı Bekiroğlu’ndan boşalan rolde yer almayı kabul etti ve böyle kriz çözülmüş oldu.