Ana sayfa Dizi Haberleri Barış Kılıç Yasak Elma’da hangi karakteri canlandıracak? Sinyalleri verildi!

Barış Kılıç Yasak Elma’da hangi karakteri canlandıracak? Sinyalleri verildi!

tarafından ker_def

Fox TV’nin entrikalarıyla yalan rüzgarına dönen dizisi ‘Yasak Elma’ dün akşam  36. bölümüyle ekrana geldi. Başrollerinde; Talat Bulut, Eda Ece, Şevval Sam, Sevda Erginci, Onur Tuna gibi oyuncuların yer aldığı dizinin bu bölümüne Yıldız’ın Kemal’e kurduğu tuzak damga vurdu.

Kemal’i hala sevdiğini söyleyerek otele çağıran Yıldız önce bunu Ender’in duymasını ve Halit ile Zehra’yı otele çağırmasını sağladı. Sonrasında ise; Kemal’in başka bir kadınla otel odasında basılmasına neden oldu. Ender, Yıldızı’ın da o otele girdiğini kamera kayıtlarından ispat etse de; Yıldız otele çağırdığı Emir sayesinde bu işten kurtulacak gibi görünüyor. Yıldız, büyük ihtimal otelin kafesinde Emir ile kahve içiyor olacak ve bu şekilde Kemal ile buluştuğu belli olmayacak.

Ancak; Yıldız’ın Kemal’e kurduğu bu tuzak ve Sarpcan Köroğlu’nun diziden ayrılacak olması izleyicileri de oldukça üzüyor. Yıldız-Kemal aşkı izlemek isteyen izleyenler Kemal’in bu şekilde tuzağa düşmesine ve haksızlığa uğramasına tepki gösteriyor.

Öte yandan; geçtiğimiz haftalarda daha önce ‘Güllerin Savaşı’ dizisinde rol alan Barış Kılıç’ın Yasak Elma dizisine dahil olduğu duyulmuştu.

Barış Kılıç’ın hangi karakter ile diziye katılacağı merakla beklenirken dünkü bölümde bu konuda bir ipucu verildi.

Kemal, yaptığı yatırımdan dolayı zarara uğradı ve bunu Halit’e anlatınca büyük bir tepkiyle karşı karşıya kaldı. Kemal’e çok sinirlenen Halit Yıldız’a şirketi emanet edebileceği bir CEO’dan söz etti. Yurt dışındaki CEO’yu arayıp Türkiye’ye çağıracağını söyledi.

Halit’in bu sözleri de diziye yeni bir karakter katılacağının sinyallerini verdi.

Acaba; bu CEO Barış Kılıç’ın canlandıracağı karakter mi olacak ve bu karakter entrikalarıyla sosyal medyada zaten esprisi konusu bile olan diziye daha ne kadar entrika katacak?

Tüm bu ayrıntılar,  ‘Yasak Elma’nın yeni bölümlerinde ortaya çıkacak?

Barış Kılıç Yasak Elma'da hangi karakteri canlandıracak? Sinyalleri verildi! 7