Ana sayfa Sosyal Medya Başak Gümülcinelioğlu’nun hayatında Sen Çal Kapımı dizisinin bıraktığı iz çok güçlü!

Başak Gümülcinelioğlu’nun hayatında Sen Çal Kapımı dizisinin bıraktığı iz çok güçlü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – 1991 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Başak Gümülcinelioğlu, son yıllarda yer aldığı televizyon dizileri ile büyük bir şöhrete kavuştu. 2018 yılında başladığı kariyerinde Erkenci Kuş dizisindeki Deniz karakteri ile popüler olan oyuncu, daha sonra da Sen Çal Kapımı isimli bir başka romantik komedi dizisinde beğeni topladı. Pırıl karakteri ile Sen Çal Kapımı dizisinde parlayan Başak Gümülcinelioğlu, yer aldığı iki önemli dizinin de yurt dışında da çok beğenilmesiyle şöhretini Türkiye sınırlarının dışına taşıdı.

Romantik komedi dizilerinden sonra Yargı isimli dram yapımında başarılı bir performans ortaya koyan genç oyuncu, Neva karakteri ile de akıllarda kalıcı oldu. Gümülcinelioğlu, oyunculuk yolculuğunda emin adımlarla ilerlerken, hayranları da hızla artıyor. Onun hayatı hakkında birçok konu merak ediliyor ve sosyal medyada da sıklıkla çok konuşulan isimler arasında bulunuyor.

Başak Gümülcinelioğlu'nun hayatında Sen Çal Kapımı dizisinin bıraktığı iz çok güçlü! 9

Peki Başak Gümülcinelioğlu hakkında google’da yapılan aramalardaki bilgiler ne kadar doğru? Oyuncu, katıldığı youtube programında kendisiyle ilgili paylaşılan bilgilerle ilgili gerçekleri anlattı.

Doğum tarihinin 22 Ekim 1991 olduğunu ve İstanbul’da dünyaya geldiğini doğrulayan oyuncu, bir kaynakta doğum yerinin Almanya yazıldığını anlattı. Gümülcinelioğlu, “Birisi Almanya yazmış. Yıllarca bana Almanya’da doğmuşsunuz denildi. Ben İstanbul, Fatih’te doğdum arkadaşlar” diye konuştu.

Göçmen kızı olduğunu ifade eden oyuncu, Almanya ile bir alakasının da olmadığını vurguladı. Saç rengi konusundaki soru üzerine, kızıl saçlı olduğunu doğrulayan oyuncu, gerçek renginin mevcut saçlarından biraz daha koyu olduğunu belirtti. Saçlarının daha parlak gözükmesi için cila atıldığını da anlatan oyuncu, göz renginin de saçının renginde olduğunu ifade etti.

Görme konusunda bazı sorunları bulunduğunu da programda anlatan Başak Gümülcinelioğlu, “Benim gözlerim yüzde 60 görüyor. O yüzden ben sizi yolda görmem, tanımam lütfen ukala diye düşünmeyin. Çünkü normalde tanısam görsem, saatlerce konuşabilirim. Ben muhakkak ki sizi görmemişimdir” diye konuştu.

Başak Gümülcinelioğlu'nun hayatında Sen Çal Kapımı dizisinin bıraktığı iz çok güçlü! 10

Boyunun 1.64 olduğunu ifade eden Başak Gümülcinelioğlu, bazı yerlerde farklı yazılabildiğini belirtti. Oyuncu, normalde 49 kilo olduğunu ama bir tedavi programı nedeniyle 8 kilo aldığını, hastalıklarla dalga geçilemeyeceğini ifade etti. Son kilosunun ise 54 olduğunu anlatan oyuncu, 2 aydır diyet sürecinde olduğunu da anlattı.

Yunanistan’ın Gümülcine şehrinin Türklerin yaşadığı bir yer olduğunu anlatan oyuncu, aile olarak da kökenlerinin bu şehir olduğunu belirtti. Gülümcine’ye küçüklüğünde gittiğini anlatan oyuncu, sevgilisinin Çağrı Çıtanak olduğunu da belirtti.

Başak Gümülcinelioğlu'nun hayatında Sen Çal Kapımı dizisinin bıraktığı iz çok güçlü! 11

Sevgilisi ile Sen Çal Kapımı dizisinin setinde tanıştıklarını hatırlatan Başak Gümülcinelioğlu, “Çok samimi arkadaş olduk, ben 52 bölüm oynadım. Çağrı 39 bölüm oynadı. Birebir sahnesi olmayan iki kişiyiz. Bir bakış sahnemiz varmış, onu sevenlerimiz alışlar klip yapmışlar. Çünkü tek sahnemiz. Çok samimi hayat arkadaşı olduk” dedi.

Çağrı Çıtanak hakkında da konuşan oyuncu, “Beni sevişine aşık oldum. Bi güzel seviyor beni, maşallah. Ev her zaman düzenlidir, o huyunu çok severim. Çağrı çok düzenli ve titizdir” şeklinde konuştu.