Ana sayfa Dizi Haberleri Bay Yanlış dizisi hakkındaki olumsuz yorumlar Can Yaman hayranlarını sinir etti!

Bay Yanlış dizisi hakkındaki olumsuz yorumlar Can Yaman hayranlarını sinir etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bay Yanlış dizisine en çok hangi konuda olumsuz eleştiri yapıldı! Fox TV’nin yeni dizisi Bay Yanlış, 26 Haziran Cuma akşamı ilk bölümü ile yayınlanacak. Diziden ilk fragman paylaşıldı. Özge Gürel ve Can Yaman’ın başrolünde yer aldığı dizi için sosyal medyada binlerce mesaj yayınlandı. Özellikle de iki başrol oyuncusunun yabancı hayranları sosyal medyada fırtına estirdi.

Dizinin eğlenceli ve romantik komedi türünde bir hikayesi bulunuyor. İlk fragman ile birlikte en çok yapılan olumsuz eleştiri ise dizinin hikayesine yönelik oldu. Klişe işlerle yaz aylarında hep benzer projelerin ekrana yansıtıldığını düşünen dizi hayranları, Bay Yanlış’ın da farklı olmadığı fikrinde…

“Her sene aynı senaryolar. kötü demiyoruz ama çok fazla böyle dizi çıktı. Yeni bir şeyler yapmamız lazım” şeklinde yorum bırakan bir çok izleyici mesajını sosyal medyada bulabilirsiniz. Özellikle Can Yaman hayranları öyle bir noktadaki, oyuncu hangi dizide rol alsa hiçbir şeyi düşünmeden izleyecekler. Hiçbir eleştiri yapmadan her sahnenin tadını çıkartacaklar.

Ancak objektif olarak bakan izleyiciler dizinin klişe konusuna yönelik birçok eleştiriyi sıralıyor. Bir izleyici diyor ki; “Gerçekten tebrik etmek lazım böyle yaratıcı, Türkiye’de daha önce yapılmamış projeler… Sonra Türkiye dizi sektörü niye gelişmiyor, çünkü sürekli kendimizi tekrarlıyoruz.”

Bay Yanlış dizisi hakkındaki olumsuz yorumlar Can Yaman hayranlarını sinir etti! 7

Bay Yanlış dizisinin daha ilk fragmanında Can Yaman ile Özge Gürel’i öpüştürme çabası da izleyicileri rahatsız etti. Bir dizi hayranı ise , “Kırk yıl düşünsem böyle bir senaryo aklıma gelmezdi” diyerek Bay Yanlış dizisini eleştirdi.

Kiraz Mevsimi, Dolunay gibi dizilere benzetilen Bay Yanlış için yapılan bir başka yorum ise dizinin Türkiye’den daha çok yurt dışında ilgi göreceği şeklinde oldu.

Ancak Can Yaman hayranları daha ilk fragmandan bu tür eleştiriler gelmesinden bir hayli rahatsız oldu. Dizinin başlamasını ve yol almasını sonra yorum yapılmasını isteyen hayranlar, Bay Yanlış dizisini de heyecanla beklediklerini belirtiyor.