Ana sayfa Sosyal Medya Bay Yanlış dizisinde bu sahneler topluma kötü örnek oluyor!

Bay Yanlış dizisinde bu sahneler topluma kötü örnek oluyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında izleyicilerle buluşmaya devam eden Bay Yanlış dizisinin 9. yeni bölümü 28 Ağustos Cuma günü yayınlanacak. Özgür ve Serdar arasındaki çekişmenin iyice gün yüzüne çıkacağı bir bölüm olacak.

Bay Yanlış isminin Özgür’de yarattığı etkiyi de göreceğiz. Serdar’ın Ezgi konusunda söylediği sözlere dayanamayan Özgür’ün Serdar’a attığı tokat dikkat çekecek. Bay Yanlış dizisinde maalesef ki şiddetin izleri artmaya başlıyor.

Daha önce de Özgür karakterinin yumruklu şovunu görmüştük. Şimdi ise Serdar’ın sözlerine söz ile yanıt veremeyen ve hemen şiddete başvuran bir karakter topluma kötü bir örnek olarak duruyor.

“Özgür, Serdar’a iyi vurdu. Güzel patakladı. Ne okkalı tokattı” gibi çeşitli yorumları sosyal medyada görebilirsiniz. Bay Yanlış dizisinin 9. bölümündeki bu sahne izleyicilerin hoşuna gitmiş olabilir. Ancak verilen mesaj net… “Söz ile yanıt veremediğin durumlarda hemen şiddete başvur…”

Bay Yanlış dizisi bir aksiyon yapımı değil. Birçok dizide şiddetin öğeleri var ama Bay Yanlış’ta buna hiç de ihtiyaç yok. Senaryo grubunun ve yapım ekiplerinin bu tür şiddet içerikli sahneleri ortaya çıkartırken, bir kaç kez daha düşünmesi şart.

Özgür’ün Bay Yanlış olarak anlamlandığı dizinin 9. yeni bölümünden ikinci fragmanı videoda izleyebilirsiniz.