Ana sayfa Dizi Haberleri Bay Yanlış’ta Özge Gürel’in kıyafetlerinin bir sırrı var!

Bay Yanlış’ta Özge Gürel’in kıyafetlerinin bir sırrı var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bay Yanlış’ta Özgü Gürel’e elbise bulma telaşı yaşanıyor! Bay Yanlış dizisi geçtiğimiz Cuma günü izleyicilerle buluştu. Dizi için sosyal medyada o kadar büyük bir beklenti vardı ki, en azın reyting noktasında bu beklentiler karşılanmadı. Dizinin düşük gelen reytingleri gelecek için sıkıntılı bir görüntü çizdi. Ancak Can Yaman ve Özge Gürel’in uyumu ve enerjileri iyi bulundu.

İki ünlü isim hayranlarını yine mest etmeyi başardı. Dizinin hikayesinden ziyade sergilediği gösterişli, zengin şovu akıllarda kaldı. Kadın, erkek ilişkileri üzerinden bir aşk ve ihtişamlı bir hayat… Bay Yanlış dizisinin senaryosunun nasıl ilerleyeceğinden ziyade sergilenen gösteriş akıllarda kalıcı oldu.

İşte bu noktada dizinin içinden bir isim verdiği bilgilerle dikkat çekti. Bay Yanlış stil danışmanı olan Aslı Parlak, sette yaşananları anlattı. İlk kez de izleyiciler bu kadar detaylı olarak kostümler konusunda yapılan hazırlıklardan bilgi sahibi oldu.

dizidoktoru isimli sitede yazılar yazan Aslı Parlak, Ezgi karakterinin kostümleri için yapılan çalışmadan bahsetti. Ezgi’nin kırmızı elbisesi için de büyük bir araştırma yapıldı.

Aslı Parlak, “Kırmızı olmalıydı elbise. Ezgi’yi (Özge Gürel) hiç görmediğimiz çekicilikte ve zariflikte görecektik” diye belirtiyor.

Bay Yanlış'ta Özge Gürel'in kıyafetlerinin bir sırrı var! 7

Pandemi nedeniyle birçok dükkanın kapalı olması sıkıntı yarattı. Tasarımcılar randevu ile çalıştıkları için hızlı bir şekilde elbise bulmak kolay değildi. Hem Özge Gürel’in hem de yönetmen Deniz Yorulmazer’in beğeneceği kırmızı elbise birçok farklı modelin içinden seçildi.

Züleyha Kuru’nun elbisesinde karar kılındığını belirten Aslı Parlak, “Ezgi (Özge) zaten o kadar güzel ki, onun güzelliği ve kıyafeti taşıması desteklemişti hepimizin işini…” ifadesini kullandı.

Ezgi’nin stilinin dizinin ilerleyen bölümlerde izleyicileri çok cezbedeceği de ortaya çıktı.