Ana sayfa Sosyal Medya Bazen öğretti, bazen haddini bildirdi! İşte Özge Özder’in kahramanı!

Bazen öğretti, bazen haddini bildirdi! İşte Özge Özder’in kahramanı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 10 Mayıs Pazar, bugün Anneler Günü… Herkesin annesini hatırlaması, yeniden ona sevgisini ifade etmesi için en özel gün… Ancak bu yıl sarılmak, kucaklaşmak maalesef olmayacak. Belki birçok kişi annesini göremeyecek ve telefon ile, görüntülü sohbet ile yetinecek… Koronavirüs nedeniyle Anneler Günü farklı yaşanıyor.

Ünlü isimler de Anneler Günü dolayısı ile mesajlarını sosyal medya hesaplarından paylaşıyor. Bu isimlerden birisi de Mucize Doktor dizisinde Kıvılcım karakterini canlandıran Özge Özder oldu. Oyuncu, teknik ressam olan annesi Ömür Kılıç’ın hesabını etiketleyerek, eski fotoğraflarını yayınladı.

Annesine olan sevgisini, kendisine kattığı değeri kelimelere döken ünlü oyuncu, “Benim güzel kahramanım” ifadesiyle de dikkat çekti. Özge Özder uzun mesajında annesinin varlığının kendisine ne kadar büyük güç verdiğinden de bahsetti.

İşte ünlü oyuncunun mesajı ve annesi Ömür Kılıç’ın fotoğrafları:

Canım annem…Bir tek kendi yavrusuna değil, tanıdığı herkese,dokunduğu her cana annelik eden koca yürekli kadın, benim güzel kahramanım.. Neşenle, yaşama ve sevdiklerine sımsıkı tutunan o enerjinle ne güzel şey sana benzemek…

Ne mutlu bana ki sevgisiyle,aklıyla,cesaretiyle, varoluşuyla, adaletiyle, hakkaniyetiyle,herkesin “ ne kadar özel bir annen var” dediği bir anneye sahibim..Ne mutlu bana ki seni tanımayanlar bile bana dair her güzel cümlede önce seni anıyor ve tebrik ediyor..

blank

Bana kattığın her şey için teşekkür ederim..Bu içimden taşan kocaman sevgi, bana benzemeyeni bile kucaklamamı sağlayan bu hoşgörü,bu herkese iyi gelme isteği, kimseye yaslanmadan ayakta duruşum ve ayaklarımı yere bu denli sağlam basışım, tek başına kalsam dahi kuvvetle varoluşum,her düştüğümde daha kuvvetle yerden kalkışım,bir tek bana değil yapılan her tür haksızlığa korkmadan kafa tutuşum hepsi ama hepsi senin eserin…Varlığın bana arkamda dağlar varmışcasına güç veriyor.. Hani hiç bir şey yapamaz bu kötü dünya bana gibi,hani bir tek sen yetermişsin gibi.. Zaten çoğunlukla hep baş başaydık ve baş ettik annecim..

Biz kendimizi gerçekleştirdik, başardık..Bir anne kızdan ibarettik ama kazandık…Yan yana oldukça da yaralamaya çalışan herkese,her duruma rağmen hep kazanacağız. Kimse incitemez seni ve beni biz yan yana oldukça,bilirim müsaade etmezsin..Tekrar dünyaya gelsem annem olarak yine seni seçerdim…Ve eğer sen bu denli dürüst,dobra bir dost olmasaydın kendimi bulmak yerine belki de kendimden geçerdim…

blank

Kendinden geçmek bazen olabileceklerinden vazgeçmek,bazense olduğun şeyi fazla önemseyip kendinden geçmek olarak yorumlanabilir..Ve hepsi hata, hepsi bir..Sen bana yansımamı, hacmimi, haddimi, haritamı, yerimi, yönümü (bazen cesaret vererek bazense haddimi bildirerek ) hep çok güzel öğrettin.. Tanrı ömrünü her göz kırpışında daha da uzatsın.. Ömrüme ÖMÜR katan,neşe, hayat ve adalet dolu güzel annem… Seni çok ama çok seviyorum ???????????? @kilicomur

Kendi yavrusuyla beraber dünyayı kucaklayan tüm annelerin, evladı olmayıpta kendini tüm canlara karşı anne hissedenlerin anneler günü kutlu olsun..

blank